3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘DINAMO NIJE PARTIZAN’: Hrvati uspeh ‘modrih’ slave podsećanjem na bolne rane crno-belih (FOTO)

Objavljeno: 05.10.18 u 11:07

I nagoveštajem da Zagrepčani neće napraviti istu grešku kao Beograđani pre tri godine.

Zagrebački Dinamo juče je savladao u Briselu Anderleht sa 2:0, a pre toga je na ‘Maksimiru’ srušio Fenerbahče sa 4:1. Nalazi se u veoma sličnoj situaciji kao i Partizan 2015. godine, kada je u Humskoj pao AZ Alkmar (3:2), a onda i Augzburg u gostima (3:1).

To je odmah podstaklo hrvatske medije da uporede dva tima i prognoziraju da Dinamo neće napraviti istu grešku kao i Partizan, odnosno, da neće ostati bez proleća u Evropi.

– To je prokockao samo Partizan! – pišu hrvatski mediji ovog jutra.

Podsetimo, crno-beli su tada u Beogradu imali ‘zicer’ protiv Augzburga, odgovarao im je čak i poraz od jednog gola razlike, ali su Nemci u 90. minutu došli do 3:1 i trijumfa vrednog plasmana u šesnaestinu finala Lige Evrope.

FOTO: Printscreen

Dinamo je u grupi prebrodio mečeve sa dva velika rivala za plasman dalje, a predstoji im dvomeč sa Spartakom iz Trnave, koju je u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminisala Crvena zvezda.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter