0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEBI PRED GROBARIMA: Partizan oprezan pred Olimpiju, a rođendan Novici čestitao je podsećanjem na legendarnu trojku (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.18 u 14:07

Partizan u subotu uveče od 21 sat igra prvu utakmicu u sezoni pred svojim navijačima, a protivnik će biti Olimpija iz Ljubljane u drugom kolu ABA j.t.d. lige.

Tokom poslednjih nekoliko sezona, dueli Olimpije i Partizana uvek su bili uzbudljivi, a pred sutrašnji meč svoj komentar dao je bek crno-belih Vanja Marinković, koji je trojkom rešio poslednji duel ova dva tima u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

– Prvi put ove sezone igramo na domaćem terenu. Iskren da budem, sa nestrpljenjem smo dočekali taj dan kada ćemo igrati pred punom halom naših navijača. Puno nam je značila podrška i u Laktašima i u Zagrebu i u Trentu, ali sada je vreme za ono zbog čega je igranje u dresu Partizana nešto posebno. Olimpija dolazi posle ubedljive pobede protiv Mornara, imaju odličan tim i predstavljaće pravi izazov za nas. Verujemo jedan u drugoga, verujemo u naše sposobnosti  i verujemo da ćemo sutra odigrati dobro i doći do pobede – izjavio je Marinković.

Trener crno-belih, Nenad Čanak je svestan kvaliteta protivnika, ali i prilike koja je pred njegovim igračima.

– Sutrašnja utakmica je prilika da na pravi način materijalizujemo pobedu iz Zagreba. Svesni smo da neće biti lako jer je Olimpija uvek pružala dobre partije u Pioniru. Očekujemo veliku podršku navijača, punu halu i nadam se da ta energija sa tribina neće biti kotraporduktivna za neke igrače koji nisu igrali u takvoj atmosferi. Olimpija ima izuzetno dobar sastav. Jako su dobri na spoljnim pozicijama. šuterski su moćna ekipa koja je potpomognuta iskusnim Begićem pod košem. U prvom kolu protiv Mornara su odigrali fantastično, što samo govori u prilog tome da nas čeka teška utakmica – istakao je Čanak.

Danas 32. rođendan slavi Partizanov kapiten Novica Veličković, a klub mu je putem društvenih mreža čestitao podsećanjem na legendarnu trojku protiv Panatinaikosa, kojom je ‘Novica ubica’ i ušao u srca crno-belih navijača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter