34
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VULETIĆ LIKUJE NAKON PORAZA ZVEZDE: Sedmica nije izvučena, više sreće u Liverpulu (FOTO)

Objavljeno: 04.10.18 u 13:58

Potrpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić odlučio je da se oglasi nakon utakmice Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Vuletić nije propustio priliku da ‘pecne’ komšijski klub nakon ubedljivog poraza od Pari Sen Žermena.

Funkcioner kluba iz Humske nakon velike buke nakon večitog derbija i nakon konflikata koje je imao sa čelnicima Crvene zvezde koji se desio ranije, sada je odlučio da ‘prozove’ rivala preko socijalnih mreža nakon rezultata koji nije bio nimalo po volji svih koji vole klub iz Ljutice Bogdana.

– Noćas nije izuvčena sedmica, ali imamo jednu šesticu. Čestitamo srećnom dobitniku iz Beograda, Ljutice Bogdana 1a. Više sreće u Liverpulu, napisa je Vuletić.

FOTO: PRINTSCREEN

Pored ove objave, Vuletić je imao još jednu i to fotografiju sa večitog derbija koji je ekipa Partizana pobedlila rezultatom 7:1 uz konstataciju da su Parižani i dalje slabiji od crno-belih.

FOTO: PRINTSCREEN

Podsetimo Crvena zvezda poražena je sinoć na stadionu ‘Park prinčeva’ od Pari Sen Žermena rezultatom 6:1, a istorijski pogodak za crveno-bele postigao je letošnji novajlija Marko Marin.

0
0

34 Komentara

  1. Види ову карикатуру што воли дечаке и групу ЈНА…па шта ћеш ти мучениче болесни са твојом геј хрватском групацијом…у рупе у лепој вашој…РУГЛО ГРАДА И СРБИЈЕ…

    0
    0
    Odgovori
  2. dokle vise komentari za vucica i zvezdu…pa isti ovaj je kod vucica u stranci,isti je na racun toga u partizanu,prima platu zato sto glumi nekog poznavaoca fudbala a mislim da ih spijunira dok se igraci tusiraju.glavno zanimanje mu je da se prepucava preko novina

    0
    0
    Odgovori
  3. Pedofil ,jugoslaven,homoseksualac i nazalost profesor na pravnom fakultetu gde predaje Rimsko pravo I od ove godine Srpsku pravnu istoriju.To ga je castio Vucic,u cijoj je stranci.A castio je I neke grobare koji obavljaju neke poslice za njega.Pozdravlja ga I fudbalski Tim pravnog fakulteta I jedva cekaju nova druzenja,sex,razvrat sa omiljenim profesorom Dr.KRMKOM.

    0
    0
    Odgovori
  4. Jeste „sposobni“ funkcioneru! Ta izvučena šestica i možda sedmica donose oko 20 miliona evra. A šta si ti izvukao i koliko todonosi ( ili odnosi) ? Izgleda da ti to ne kapiraš, mizer.jo od funkcionera.

    0
    0
    Odgovori
  5. Sada se vidi gde je zaista zvezda,da im nije sudija i drzave koji je guraju rezultatski i finansijski bili bi na dni tabele jelen super lige!!!!!a vucko samo neka dopinguje mezimicu,ali mi je drago kada je pune,ona samo u ovoj nakaradnoj i namestenoj ligi moze biti sampion u namestanju rezultata,sada se vidi gde joj je zaista mesto,ovde vam nema zvezdanesteraca i bacanja u kaznenom prostoru,sto je bio slucaj u proslom kolu protiv napretka!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. To care,tako bi i terzic da je u tvojoj poziciji,nadamo se sedmici u liverpulu,steta samo sto postigose onaj jedan SLUCAJNI pogodak,iz nonsalantnosti parizana!!!mogli su da popiju desetku ladno samo da im ne bese borjana,koji je pukom srece odbijao napade parizana.

    0
    0
    Odgovori
  7. Hahah kako ga nije blam? Zvezda je primila 6 ali i dala jedan gol premoćnom PSŽ-u i to gde,u Ligi šampiona,u Evropi.Partizan njegov je ispao iz drugog po redu evropskog takmičenja od daleko slabijeg Bešiktaša sa samo 2 gola manje u svojoj mreži.Tako da oni nemaju pravo da se javljaju.Nebo smo i zemlja.

    0
    0
    Odgovori
    • А тек писменост… Штета што не може да се коментарише отиском прстена или прста на екран телефона, вас би цигана било небројено много на вијестима.

      0
      0
      Odgovori
    • Па рецимо против Реала, Порта и Марсеја, узели смо 3 бода. Мислим, кад већ питаш, да ти одговорим

      0
      0
      Odgovori
      • Pa recimo da ste uzeli po bod realu portu i marseju mi smo vas tukli sa nulom tri kada glodaru i pogledaj razliku sadasnji partizan u ovoj grupi bi prosecno primio po sedam komada pa vi u derbiju onako mrtvoj zvezdi jedva dali jedan i primili jedan

        0
        0
        Odgovori
        • ne slepče. mi u muzeju imamo pehar koji kaže da smo tu igricu prešli. vi uramite ta tri boda, to vam je jedino.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter