3
Evrokupovi

ŠTA ĆE IM UEFA REĆI: Navijači Dinama iz Zagreba u Briselu istakli ustaške simbole! (FOTO)

Objavljeno: 04.10.18 u 23:52

Nije im prvi put, a Evropska kuća fudbala već ih je zbog toga kažnjavala.

Dinamo je fantastično startovao u Ligi Evrope i posle ubedljivog trijumfa nad Fenerbahčeom, večeras su u Briselu tukli i Anderleht sa 2:0.

Međutim, uz sjajne ‘modre’ na terenu nisu se ‘uklopili’ i navijači, koji su na tribinama stadiona u prestonici Evropske unije istakli ustaške simbole.

Pažnju medija u celoj Evropi izazvale su zastave NDH i slike sa likom Alojzija Stepinca i trebalo bi očekivati oštru reakciju Evropske kuće fudbala.

Hrvatski mediji navode i da će razlog za kaznu UEFA biti i upaljene baklje, posebno jer je nekoliko njih završilo na samom terenu.

Samo od početka ove sezone zagrebački klub je platio 77.000 evra kazni zbog divljanja navijača.

0
0

3 Komentara

  1. I ovaj andederlekt je spao na grane da ga jedan donamo ponizi na sred domaceg terena,ovo nije ni T.od tima sa kojim je igrao partizan,izgeda da sa njima moze da igra ravnopravno svaka ekipa iz nase prve lige.

    0
    0
    Odgovori
  2. Помазиће их по глави и рећи ,,не, не, бебо, не,не”… а у међувремену ће казнити Звезду иако нису организовано водили навијаче…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter