1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MORALI DA SE OGLASE: Iako nema običaj, PSŽ se obratio saopštenjem posle utakmice sa Zvezdom!

Objavljeno: 04.10.18 u 22:27

Pari Sen Žermen nije navikao da se oglašava posle evropskih utakmica, ali dešavanja tokom meča sa Crvenom zvezdom su ih primorali na to.

Parižani nemaju navijače koji važe za preterano vatrene, ali su njihovi ‘huligani’ juče pravili manje incidente u ‘gradu svetlosti’.

Činili su to na ulicama Pariza, ali i na samom ‘Parku prinčeva’, gde su palili baklje i privukli pažnju delegata UEFA.

Iz kluba ističu da znaju koja grupa je u pitanju i voljna je da, uz saradnju sa Evropskom kućom fudbala, stane im na put.

Zato su se dan posle meča oglasili saopštenjem koje prenosimo u celosti:

– PSŽ oštro osuđuje neprihvatljive incidente koji su se dogodili na marginama utakmice Lige šampiona protiv Crvene zvezde u sredu uveče. Klub oštro osuđuje i štetu nastalu zbog upotrebe pirotehnike po završetku utakmice. PSŽ namerava da odstrani sve problematične navijače sa tribina u narednom periodu u saradnji sa policijom i nadležnim vlastima. Klub se već nekoliko godna aktivno bori protiv nedoličnog ponašanja, a sve u koordinaciji sa nadležnim organima. PSŽ ne želi da štiti problematične navijače iz redova grupe CUP (Collectif Ultras Paris) i stojimo čvrsto iza propisa o nenasilju koji su propisani od strane klupskih struktura u oktobru 2016. godine. PSŽ će preduzeti sve neophodne korake u saradnji sa vlastima i organima UEFA – stoji u obaveštenju francuskog giganta.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter