0
Evrokupovi

‘LA CASA DE PAPEL’: Zvezda hit serije se ‘pohvalila’ slikom kraj čelnika Zvezde u loži, pa se zvezda PSŽ-a ‘pohvalila’ slikom sa njim (FOTO)

Objavljeno: 04.10.18 u 10:58

Crveno-beli sinoć su na ‘Parku prinčeva’ gostovali ekipi Pari Sen Žermena od koje su poraženi ubedljivim rezultatom.

Među brojnim navijačima koji su bili na sadionu u Parizu našao se i Darko Perić član glumačke ekipe jedne od najpopularnijih serija koje su snimane u proteklom periodu.

Reč je o srpskom glumcu koji je preko noći postao planetarno popularan uprkos tome što nijednu veću ulogu nije imao u filmskom ili pozorišnom svetu svoje zemlje, ali jeste španske. Perić tumači lik Helsinkija, srpskog pljačkaša u Netfliksovoj seriji ‘La casa de papel’, a kako se igrom slučaja našao u Parizu – nije propustio duel PSŽ-a i Crvene zvezde.

Perić se na društvenim mrežama pohvalio snimkom mesta koje je dobio, kraj čelnika srpskog šampiona, dok su se sa njim nakon meča, sem navijača, fotografisali i mnogi igrači jednog i drugog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter