0
Odbojka

FOTO: PRINTSCREEN

FENOMENALAN GEST: Portorikanke rasplakale povređenu odbojkašicu Srbije (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.18 u 14:36

Naša igračica Bojana Milenković doživela je tešku povredu na meču protiv Portorika, a na kraju utakmice viđena je dirljiva scena.

Za dvadesetjednogodišnju odbojkašicu ovo takmičenje je završeno, a ova talentovana igračica već ima osvojeno evropsko zlato.

Bojana je u jednom od napada loše doskočila i tom prilikom koleno joj je ‘propalo’, a vrlo brzo jasno je bilo svima da ona neće moći da nastavi ovaj duel petog kola, ali je takođe evidentno bilo i da je u pitanju povreda teže prirode.

Naša odbojkašica tom prilikom ostala je da leži na podu od bolova, a nakon ukazane pomoći ostala je pored klupe našeg tima. Sjajan gest viđen je na kraju ovog meča kada se nakon poraza igračice Portorika prišle Bojani i pozdravile je i pružile joj podršku. Nije mogla srpska odbojkašica nakon ovog fenomenalnog gesta da sakrije suze, a kako je sve to izgledalo možete pogledati:

(VIDEO:YouTube/Sport Klub)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter