0
Evrokupovi

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

OMLADINSKA LIGA ŠAMPIONA: Zvezda ‘pokazala zube’, ali i pala u finišu nakon malerozne situacije – Joveljić mogao da postane heroj (FOTO)

Objavljeno: 03.10.18 u 15:56

Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi u drugom kolu omladinske Lige šampiona.

U trening centru PSŽ-a francuski tim je slavio rezultatom 2:1.

PSŽ je zapretio već u 2. minutu kada je Muinga posle slaloma po levoj strani izašao sam na Gordića koji je fenomenalno intervenisao. Pet minuta kasnije spasa nije bilo, posle kornera i gužve na petercu najbolje se snašao Kapo i ‘sveci’ su poveli 1:0.

Zvezda je prvi put zapretila u 15. minutu, ali je šut Terzića iz slobodnog udarca bio preslab za golmana Inosenta. U 25. minutu je Muniga ponovo sjajno probio po levom boku, šutirao je Jasian, a Gordić je bio perfektan.

Crvena zvezda je do izjednačenja stigla u nadoknadi vremena prvog dela igre, Pembele je vratio kratku loptu golmanu, Velikić stigao pre njega i dodao do samog Joveljića kom nije bilo teško da pogodi praznu mrežu.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

Prvu veliku šansu u drugom poluvremenu imala je Zvezda, Velikić je primio loptu na levom boku u kaznenom prostoru domaćina, oslobodio se čuvara, tukao, ali se prečka isprečila. U 77. minutu Jasian je uposlio Kulibalija loptom u prostor, ovaj je iskosa iz prve šutirao, a Gordić sigurno intervenisao.

U 74. minutu Učiče je centrirao, a Kulibali je sa pet metara glavom bio neprecizan. Nešto bolju igru PSŽ je krunisao u 81. minutu kada se defanzivac Zvezde Stajić okliznuo, Jasian iskoristio, ubacio u peterac, a neometani Fresanž pogodio za 2:1.

Zvezda je do izjednačenja mogla u 86. minutu, bio je to napad Zvezdinih prvotimaca, Terzić je centrirao, Joveljić glavom šutirao preko gola.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

LIGA ŠAMPIONA, grupa C – 2. kolo:

PSŽ – Crvena zvezda 2:1 (1:1)
(Kapo 8, Fresanž 80 – Joveljić 45+1)

Napoli – Liverpul 1:1 (0:1)
(Gaetano 90+4 – Adekanje 28)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter