2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Poraz Zvezde u Parizu, ni navijači Partizana nisu imali razloga za slavlje

Objavljeno: 03.10.18 u 23:35

Crvena zvezda danas je odigrala meč drugog kola Lige šampiona.

Ekipa Vladana MIlojevića nija mogla da izađe na kraj sa ‘ol-star’ timom koji je bio na suprotnoj strani.

Crveno-beli ubedljivo su poraženi večeras, a jedina svetla tačka na ovom meču bio je pogodak našeg tima koji je postigao novajlija. Takođe i omladinci Crvene zvezde su danas poraženi, a jedini pogodak za tim Bratislava Živkovića postigao je supertalenotovani Dejan Joveljić.

Nekoliko incidenta viđeno je u Parizu, a prvi čak nekoliko sati pre meča. Potom se nešto slično desilo i na samom stadionu, gde su navijači ‘svetaca’ nastavili, a epilog svega desio se nakon utakice na ulicama Pariza gde su se sukobili sa navijačima Zvezde, dok su pojedine pristalice našeg kluba morale da napuste granice ove zemlje.

Novo pojačane stiglo je u Suboticu i to iz tabora crno-belih, a uz sto stigao je i novi šef stručnog štaba.

Ni navijači Partizana danas nemaju puno razloga za slavlje jer je ekipa Nenada Čanka neslavno započela sezonu u Evrokupu, ali su navijači ovog kluba načinili jako lep gest na ovom gostovanju.

0
0

2 Komentara

  1. Na ovu atomsku bruku Zvezde koja se dogodila u Parizu, sam ukazivao evo već nekolikmo meseci Nije bilo teško predviseti klakav će epilog biti ovog pogubnog afro-fanatizma, neukih čelnika Zvezde! Ali, komentari u HS, potpisani pod kodnim imenima Brnke, Petar, Pinokio, Ja, Iki, su prednjačili u slepom podržavanju lika i dela diletanata koji vode Zvezdu, u propast! Pokazali su da imaju deficit mozga u glavi, što pokatzuje svu besmislenost njihovog postojanja!

    0
    0
    Odgovori
  2. zasto se povezuje BRUKA I SRAMOTA iz pariza … koju fudbaski svet do sada video nije …sa bilo cim i kim … AKO VAM JE TAKO LAKSE DA SVOJU BRUKU IZMANIPULISETE, SLAZETE, PREVARITE I OPLJACKANU-PONIZENU NACIJU ZAVARATE … NEKA VAS TAMO … I DALJE OSTANITE U RUPI …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter