0
Američki fudbal

NFL: Prošlosezonski šampion suspendovan na nedoređeno, budućnost u ligi pod znakom pitanja

Objavljeno: 03.10.18 u 12:56

Lajnbeker Sijetl Sihoksa i bivši član Filadelfija Iglsa i Klivlend Braunsa Mičal Kendriks suspendovan je od strane lige na neodređeno nakon što je priznao krivicu vezanu za nelegalno trgovanje deonicama.

Kendriks je u avgustu optužen za nelegalno trgovanje od pre četiri godine, zbog čega mu preti kazna od 25 godina zatvora. Ipak, kako prenose ameirčki mediji, realnija je kazna u rasponu od dve do tri godine. To bi ujedno značio i kraj karijere ovog sjajnog lajnbekera, koji je prošle godine sa Filadelfija Iglsima osvojio Superbol, nakon čega je trejdovan u Klivlend Braunse. 

Kako je 6. septembra priznao krivicu za nelegalnu trgovinu, Kendriks je dobio otkaz, posle čega je potpisao za Sijetl Sihokse, ali po svemu sudeći za ovaj tim neće odigrati više od dva meča, pošto je uprava lige donela odluku da ga suspenduje na neodređeno, što bi moglo da znači da više neće igrati ove godine, a kako ga u januaru 2019. očekuje presuda, čini se da je kraj karijere blizu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter