2
Evrokupovi

FOTO: PRINTSCREEN

GOLMAN CSKA UŠAO U ISTORIJU: Jedan minut mu je trebao da dobije dva žuta kartona na neverovatan način (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.18 u 00:21

Ekipa moskovskog CSKA danas je na svojoj ‘Lužnjiki areni’ dočekala igrače Reala iz Madrida.

Pravi su junaci drugog kola igrači tima koji sa klupe predvodi Gončarenko.

Ekipa iz glavnog grada Rusije osvojila je tri boda u meču drugog kola grupe G Lige šampiona. Oni su savladali ‘kraljevski klub’ koji je na ovom gostovanje otišao kao izraziti favorit. Međutim fraza da danas ‘svako igra fudbal’ i da niko nije bezopasan dokazala se danas. Heroj ‘armejaca’ bio je dvadesetogodišnji Hrvat Nikola Vlasić koji je postigao pobedonosni pogodak i to u drugom minutu igre.

Situacija koja je obeležila ovu utakmicu dogodila se u samom finišu. Naime glavni arbitar ove utakmice Rumun Hategan pokazao je žuti karton u petom minutu nadoknade žuti karton kapitenu domaćeg tima Igoru Akinfejevu. Razlog za ovakvu odluku bio je prigovor, a golmana ruske reprezentacije nakon samo par minuta dobio je i drugi žuti karton, a razlog je bio nastavak prigovaranja arbitru, što je zasigurno jedan od najbrže dobijenih kartona, a kako je sve to izgledalo u Moskvi možete pogledati na ovom snimku:

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter