5
Evrokupovi

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Crvena Zvezda Richmond Boakye (C) scores the goal near Svetozar Markovic (R) Beograd, 23.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZVEZDIN SPISAK ZA PARIZ: Nema najboljeg igrača u avionu!

Objavljeno: 02.10.18 u 10:40

Crvena zvezda će igrati u Parizu istorijsku utakmicu, ali će u njoj biti bez Ričmonda Boaćija.

Šampion Srbije ide na megdan Pari Sen Žermenu u okviru 2. kola C grupe elitnog takmičenja posle osvojenog boda i 0:0 sa Napolijem na premijeri.

Sada je došlo vreme za meč u prestonici Francuske, a trener Zvezde Vladan Milojević odlučio je da na spisku za put u Pariz bude 21 igrač:

Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Marko Marin, Nikola Stojiljković, Kafu, Milan Pavkov.

Crveno-bele u utorak uveče očekuje i trening na stadionu Park prinčeva.

Utakmica 2. kola Lige šampiona PSŽ – Crvena zvezda na programu je u sredu u od 18:55, što je novi termin za mečeve najkvalitetnijeg evropskog takmičenja.

0
0

5 Komentara

  1. ZVEZDIN SPISAK ZA PARIZ: Nema najboljeg igrača u avionu!- stoji u naslovu a misli se na Boaćija! Ako je Boaći najbolji igrač Zvezde, a bio je 7 meseci rezerva u Kini 76-oj ligi sveta prema FIFA standardima (www.fifa.com), onda Zvezdin tim nije ni za Prvu ligu Srbije! Upoređenje Boaćija, kao fudbalera, koji nema dribling i brzinu, dva osnovna elementa za napadača, sa Marinom, Simićem, Melegom, Jovančićem, Krstičićem, Pavkovim, Rodićem, Borjanom, Degenekom, Babićem, kao fudbalerima, je podcenjivanje naših odličnih igrača! Boaći nije povređen, a ne igra u Parizu, jer su u Zvezdi, konačno shvatili da bi on u timu bio igrač manje u Zvezdi. Setili su se njegove „sjajne“ partije protiv Napolija!

    0
    0
    Odgovori
  2. A valja sutra da bude minimum 5:0 za moćni Pari San Žermen, a i nakon toga da se sv Zvezdin snovi rasprše i kola krenu ubrzano na dole, neka bude tako, ok? Ma OK!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter