0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Fudbaleri Zvezde otišli u Pariz, košarkaši savladali Ulm

Objavljeno: 02.10.18 u 23:30

Današnji dan obeležio je odlazak fudbalera šampiona Srbije na meč drugog kola Lige šampiona u Pariz.

Utakmica na ‘Parku prinčeva’ je sutra od 18.55 sati, a ovaj meč privlači veliku pažnju već nekoliko dana.

Trener crveno-belih objavio je spisak igrača koji putuju na meč drugog kola u Pariz, a veliki problem predstavlja mu to što nije putovao jedan od najbitnijih igrača koji je došao letos. Kapiten crveno-belih Vujadin Savić otkrio je na konferenciji za medije o tome kako se oseća i da li će igrati, a čelnici francuskog velikana nalaze se pred velikim problemima.

Košarkaši Crvene zvezde otvorili su sezonu u Evrokupu, oni su savladali nemački Ulm. Dosta lepih poteza viđeno je večeras u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, a onaj koji je obeležio meč delo jednog od igrača gostujućeg tima. Evroliga danima za nama najavljuje novu sezonu, a tako je danas bilo i u Podgorici. Zanimljiv detalj sa ovog događaja bila je ‘prozivka’ jednog bivšeg igrača Crvene zvezde na račun Alena Omića.

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič nije imao milosti prema jednom bivšem igraču ovog kluba kojeg je tužio i dobio spor, a za sve to razlog su bili narkotici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter