0
Tenis

FOTO: STARSPORT

ATP PEKING: Loš dan za Krunićevu, poraz posle propuštene set lopte

Objavljeno: 02.10.18 u 12:24

Aleksandra Krunić okončala je učešće na turniru u Pekingu, pošto je u drugom kolu poražena od Čehinje Katarine Sinijakove 2:0 u setovima.

Krunićeva je u prvom setu čak tri puta uzastopno rivalki oduzela servis, ali je dopustila dva brejka, pa je posle pet gemova imala tri osvoejna brejka, dva izgubljena servisa i prednost od 3.2 na svoj servis. .Uspela je to da materijalizuje, ali je samo tri gema kasnije rezultat bio nerešen – 4:4. 

Ponovo je Krunićeva uspela da povede, i to sa 6:5, ali je Čehinja odmah kao po nekom nepisanom pravilu uvratila i poravnala na 6:6, spasivši pritom set loptu, pa je pobednika prvog seta odredio taj-brejk, a u njemu je Sinijakova bila ubedljiva – 7:2.

Drugi deo igre počeo je kao i prvi, brejkom Krunićeve, potom je uspela da dođe i do potvrde, ali umesto toga usledio je ogroman pad u igri, Čehinja je uspela da poravna na 2:2, a potom seriju gemova nastavi uz dva brejka do konačnih 6:2 i 2:0.

 

Turnir u Pekingu igra se za nagradni fond od 1.525.245 dolara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter