0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Derbi Superlige u Nišu, odbojkaši igraju za svetsku medalju i još mnoštvo evropskog fudbala

Objavljeno: 30.09.18 u 08:50

Kako drugačije da bude nedeljom, kada su sve evropske fudbalske lige u punom jeku, a i završava se Svetsko prvenstvo u odbojci sa Srbijom u borbi za odličje.

Fudbaleri Partizana odigraće još jedan vezan derbi meč u prvenstvu Srbije, a nakon duela sa Crvenom zvezdom očekuje ih vruće gostovanje u Nišu ekipi Radničkog. Pobeda je imperativ, ali pitaju se i ‘meraklije’.

Taj duel igra se od 19 časova uz direktan prenos na prvom programu TV ArenaSport.

Drugi vrlo važan i praćen meč dana biće odbojkaški između Srbije i SAD. ‘Orlovi’ su šampionat otvorili baš protiv Amerikanaca i tada su poraženi sa 3:2, a danas od 17 sati će se boriti za bronzanu svetsku medalju.

Susret iz Torina moći ćemo da gledamo na prvom kanalu SportKluba.

Od ostalih sportskih prenosa ove nedelje izdvajamo okršaj odbojkašica protiv Kenije (SK 2, 12:20h), trku Formule jedan za VN Rusije (SK 1, 13:10h) i svakako finale SP u odbojci za muškarce (SK 1, 21:15h).

Na evropskim fudbalskim terenima biće vrlo zanimljivo. U Premijer ligi Kardif će dočekati Barnli (SK 2, 17h), u italijanskoj Seriji A Fiorentina Atalantu (ArenaSport 1, 15h), Kjevo će igrati protiv Torina (ArenaSport 4, 15h), Parma protiv Empolija (ArenaSport 4, 18h), a Sasuolo protiv Milana (ArenaSport 4, 20:30h).

Danas je i dan za američki fudbal, pa će na drugom kanalu SportKluba od 19 sati biti divizijski derbi između Nju Ingland Petriotsa i Majami Dolfinsa, od 22:25h Los Anđeles Čardžersi će igrati protiv San Francisko 49-ersa, a od 02:20h posle ponoći na SK 1 igraće se veliki derbi između Pitsburg Stilersa i Baltimor Rejvensa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter