8
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen

HAOS NA ČAIRU: Napadnuta loža Partizana, leteli čvrsti predmeti (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.18 u 21:26

Radnički je vodio sa 2:0 protiv Partizana, ali su crno-beli na kraju stigli do boda što se nije svidelo domaćim pristalicama.

Partizan TV je objavio snimak na kom se vidi da su čelnici Partizana napadnuti u svojoj loži na stadionu ‘Čair’. Navijači sa zapadne tribine gađali su upravu Partizana tvrdim predmetima. Bilo je razmene ružnih i oštrih reči.

(Izvor: YouTube/Danas Conference Center)

0
0

8 Komentara

  1. Sledećih 100 godina da „krademo“ na terenu i da „divljamo“ na tribinama, neće biti ni do kolena onome što partizan i zvezda rade od kad je sveta i veka. I nema gorih „beograđana“ od prigradskih janičara. Slika i prilika jednoumlja u kome živimo.

    0
    0
    Odgovori
    • Bahati primitivci kao što ste Vi mogu samo da gledaju taj Partizan (a i onog drugog blizanca) jedino na Čairu kada i dolazite na ekskurziju u Niš iz svog sela ili Areni, tako da trebate da iskažete malo više poštovanja što Vam neko tu mogućnost pruža…

      0
      0
      Odgovori
  2. Kako Vas nije sramota da napisete ovako navijacki clanak. Navijaci sa zapada su bili gadjani flasama za vodu iz Partizanove loze,pa su onako odgovorili. Muka nam je od vas Beogradjana.Fudbal se ne igra samo u krugu dvojke ,a Srbija je postala rob C. Zvezde I Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  3. VAZURO PODELIO SI NAVIJACE A NEMOZES ILI
    NECES DA IH POMIRIS.
    E ONI CE TI DOCI GLAVE
    I TEBI I ILIJEVU. ODLAZITE STO DALJE OD SVETINJE.

    0
    0
    Odgovori
  4. Na Čairu ne postoji loža partizana, niti zvezde, ni Vojvodine, Lučana, Čukaričkog, itd… To su lože FK Radnički i odatle može da gleda utakmicu svako ko plati 1500 RSD, dobije kartu na poklon ili ga uprava FK Radnički pozove i ugosti. Dakle, sve fin, pošten i pristojan svet… Vidi se da je napad bio brutalan… Šta bi tek bilo da su napadači bili naoružani balonima…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter