0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

MILANOVIĆ: Da ponovimo partiju kao protiv Nišlija

Objavljeno: 29.09.18 u 09:53

Nakon odlično odigrane utakmice Kupa sa najubedljvijom pobedom za plasman u osminu finala, ekipa Radnika veruje u održivost tempa i načina igre u poslednje prikazanim igrama pred domaćom publikom.

Surduličanima predstoji 10.kolo u prvenstvu, kada gostuju timu Voždovca. Radnik se trenutno nalazi na 14.poziciji sa sedam bodova, a nedeljni domaćin na poziciji ispred sa bodom više.

– Trebalo bi samo ponoviti igru kao protiv Nišlija, ali sa drugim rezultatom – kaže pred put za Beograd Milan Milanović, trener Radnika koji je za kratko vreme koliko je u Surdulici brzo stekao poverenje u svoje momke za koje veruje da polako povravljaju psihološku formu.

– Najbitnije je da se podižemo psihološki, što se pokazuje u igri u ove dve dosadašnje utakmice. Tako nam se povećava i nivo atmosfere u timu što dovodi do bolje igre, a verujemo i da će doprineti boljim rezultaima. – jasan je Milanović

Sastav kojeg će Milanović izvesti pred Voždovac, upravo zavisi od boljeg predstavljanja pojedinaca u poslednjem kolu prvenstva i utakmici KUP-a. Povređenih igrača nema, kao i onih što odrađuju kartone.

Utakmica Voždovac – Radnik na programu je u nedelju od 19:00, mesto odigravanja je stadion FK“Voždovca“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter