0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SE POHVALILA: Dobili smo kapitalno pojačanje (FOTO)

Objavljeno: 28.09.18 u 15:51

KK Crvena zvezda mts dobio je kapitalno pojačanje – tako je naglašeno na zvaničnom sajtu kluba sa Malog Kalemegdana posle potpisivanja ugovora sa Opštom bolnicom Bel Medic.

Crvena zvezda je prethodnih nekoliko sezona igrala veliki broj utakmica i na svom sajtu je objavila da joj je baš zato bila potrebna saradnja sa dobrim lekarskim timom, što su pronašli u saradnji sa Opštom bolnicom Bel Medic.

– Crvena zvezda je dobila kapitalno pojačanje – stoji na sajtu kluba.

Saradnja između ove klinike i crveno-belih ne odnosi se samo na prvi tim, već i na utakmice juniorskih sastava, kao i razvojnog tima Crvene zvezde, ekipe FMP-a.

– ’Veoma sam ponosan što smo dogovorili saradnju sa Opštom bolnicom Bel Medic. U pitanju je jedan od lidera u pružanju medicinskih usluga, a tradicija koju imaju za sebe najbolje svedoči o kvalitetu njihovih usluga. Veoma je važno da igrači Crvene zvezde imaju najbolju moguću negu. Menadžment Crvene zvezde mts teži tome da oko sebe okupi tim partnera koji će olakšati funkcionisanje kluba i igračima dozvoliti da sve misle usmere na parket i nastave predstavljaju klub na najbolji mogući način. Dolazak Opšte bolnice Bel Medic u naš tim je pravi korak u tom pravcu’ – istakao je direktor Crvene zvezde Filip Sunturlić.

Ispred Opšte bolnice Bel Medic obratila se medicinska direktorka dr Ivana Petrović.

– Sa zadovoljstvom otpočinjemo saradnju sa Crvenom zvezdom, klubom sa dugom tradicijom, desetinama osvojenih trofeja i brojnom armijom navijača. Sasvim je prirodno da svoje snage udruže dva tima sa vrhunskim ambicijama – Crvena zvezda kao šampion na košarkaškom terenu, a Bel Medic kao lider privatnog zdravstva u regionu. Košarkaškim rečnikom rečeno, Bel Medic je kompletirao roster Crvene zvezde i dao joj dodatni impuls na putu ka ostvarenju ciljeva koji su zacrtani za ovu sezonu – naglasila je dr Petrović.

FOTO: KK Crvena zvezda
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter