0
Domaći fudbal

TOMAS TUHEL: Ne brinite, bićemo spremni za ‘Zvezdu’!

Objavljeno: 28.09.18 u 21:13

Pari Sen Žermen obara sve rekored u Ligi jedan i samouvereno drži prvo mesto u ligi, dok u Ligi šampiona čeka prvu pobedu.

Sedam utakmica i sedam pobeda ‘svetaca’ bilo je dovoljno na početku prvenstva da se obore rekordi. Sada sledi gostovanje na Azurnoj obali, a evo šta je o tom meču, koji se igra u subotu od 17.15 rekao trener Parižana Tomas Tuhel.

– Liga jedan je veoma jaka, fizički veoma zahtevno takmičenje. U svakom timu imate nekoliko veoma brzih i opasnih napadača. Jedno balansirano takmičenje sa jakim rivalima poput Monaka, Liona, Marseja, Nice i Tuluza. Ne slažem se sa ocenama da nam je Liga 1 problem. Imamo sopstvene limite, postavili smo letvicu visoko i nije nam lako da pobeđujemo, pobeđujemo i pobeđujemo – rekao je Tuhel.

Medije je zanimalo da li bi zgusnut raspored mogao da utiče na nešto slabiju formu u Ligi šampiona, jer već u sredu na ‘Park prinčeva’ stiže Crvena zvezda.

– Utakmica koja nas čeka u subotu je dobar izazov, ali ne brinite. Bićemo spremni za sledeću nedelju i Ligu šampiona.

Pari Sen Žermen ima 21 osvojen bod u Ligi jedan, ali je bez ‘poena’ u Ligi šampiona i meč sa srpskim prvakom mu je veoma važan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter