0
Domaći fudbal

KAD KRENEŠ NA MAŽIĆA: Drakonska kazna za Rumuna koji je vređao srpskog arbitra (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.18 u 14:20

Zbog obaveza koje je imao u Kini najbolji arbitar iz naše zemlje bio je neko vreme opravdano odsutan.

Da je poštovan gde god se pojavi dokaz je i to što je Disciplinska komisija Fudbalsko saveza Kine žestoko kaznila trenera Guiža zbog vređanja Mažića.

Čovek koji je sudio finale Lige šampiona prošle sezone zajedno sa svojim pomoćnicima Daliborom Đurđevićem i Milovanom Ristićem sudio je prošle nedelje meč 23. kola Superlige Kine između Guižua i Peking Guana. Domaća ekipa slavila je rezultatom 3:2, a naš arbitar nije imao lak zadatak jer je morao da podeli čak pet žutih i jedan crveni karton.

On je takođe isključio i trenera domaće ekipe, koji je pri rezultatu 0:0 počeo da viče i ometa meč, ali vređa samog Mažića kraj aut linije, pa je danas zbog takvog ponašanja drastičnije kažnjen. Strateg Guiža Dan Petresku čak pauziraće sedam utakmica zbog vređanja srpskog arbitra i nesportskog ponašanja.

Nakon ovog meča Mažić se sa svojim timom vraća u srpski fudbal i sudiće meč10 kola Superlige Srbije između Radničkog i Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter