0
Fudbal

JOAKIM LEV: Mestu Ozil se ‘sakrio’ od mene!

Objavljeno: 28.09.18 u 19:01

Mesut Ozil odjavio je nemačku reprezentaciju posle Svetskog prvenstva u Rusiji, ali se prašina i dalje nije slegla.

Naime, selektor ‘pancera’ Joakim Lev posetio je London i bio je gost Arsenala, a tamo se nadao da će se susresti sa omalenim vezistom. Kad ono…

– Proveo sam tamo tri-četiri sata i naravno da bi mi bilo drago da sam mogao da razgovaram sa Mesutom. Želeo sam to svim srcem, kao i ranije, ali njega nije bilo. Svi ostali Nemci su bili tamo, ćaskali smo i ručali zajedno. Što se tiče Mesuta, moramo da prihvatimo da on trenutno ne želi da razgovara sa nama. Ne znam koji su razlozi – rekao je Lev nemačkim medijima.

On je odbio da prihvati to da je bio nesporazum.

– Nadao sam se da će se igrač koji je toliko dugo igrao pod mojim vođstvom vratiti u reprezentaciju, ali i da će me lično pozvati, bar na jedan minut. Svi koji su se pre njega povukli iz reprezentacije, tu odluku su mi saopštili direktno. Očekivao sam to i od njega – rekao je Lev.

Mesut Ozil je za Nemačku odigrao 92 utakmice i bio je deo selekcije koja je 2014. godine postala šampion sveta u Brazilu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter