2
Domaći fudbal

MRKELA PROMENIO TON: Lepe reči o Stojkoviću, ali i Partizanu (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.18 u 16:08

Nekoliko dana nakon 158. ‘večitog’ derbija sportski direktor Crvena zvezde Mitar Mrkela poslao je pomirljive poruke ka rivalu iz Humske.

Neposredno po završetku nedeljnog derbija odjeknula je izjava golmana Partizana Vladimira Stojkovića da će se odreći srpskog pasoša, a ništa manje bombastičan nije bio odgovor sportskog direktora Zvezde Mitra Mrkele da je to ponašanje za psihijatriju.

– Reagovao sam na tu izjavu, iako ona nema veze sa fudbalom, i stojim iza tih reči. Imam 53 godine i moram da stojim iza svojih reći. Moja izjava je bila jaka i bila je reakcija na jednu, da kažem posle četiri ili pet dana, na neubičajenu izjavu – rekao je Mrkela i nastavio:

– Naravno da ne mislim da je za psihijatriju. To je više bila metafora. Ono što mi je žao…Ja sam preko 40 godina u fudbalu i svi znaju da jako poštujem Partizan. Oni su veliki klub i nikad nisam dao nijednu ružnu izjavu niti ružnu reč protiv bilo koga. Ni protiv Partizana ni protiv ijednog čoveka koji radi u Partizanu. Žao mi je što se to desilo prema Stojkoviću.

Stojkovića dugo poznajem. Dete je omladinske škole Zvezde. Znam ga iz tog perioda, znam ga iz reprezentacije, znam ga kao dobrog čoveka i odličnog golmana i ne treba ga razapinjati po štampi. Verujem da je shvatio svu težinu i da je pogrešio.Treba mu pružiti podršku posle svega, jer je dobro dete i iz dobre je porodice.

Nešto kasnije je pohvalio i igru Partizana i trenera Zorana Mirkovića u duelu protiv svog tima, a ovde pogledajte celo gostovanje na TV Pink:

(Izvor: youtube / Novo jutro – Dea i Sarapa)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter