0
AdmiralBet ABA Liga

MILAN TOMIĆ: Hoću da odigramo dobru utakmicu protiv Cibone, pobedimo i da navijači budu zadovoljni

Objavljeno: 27.09.18 u 12:25

U petak će u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ Crvena zvezda i Cibona otvoriti novu sezonu na Jadranu.

Crveno-beli u takmičenje ulaze sa nekoliko novih igrača i Milanom Tomićem koji je stigao kao novi trener.

Tomić je nedavno uspeo da osvoji prvi trofej sa crveno-belima, i to na impresivan način. Zvezda je bez većih problema slavila u ABA Superkupu i po prvi put osvojila taj turnir.

– Kakva su očekivanja? Igramo sa Cibonom, ja ne bih hteo da pričam o očekivanjima, hoću da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu i da navijači budu zadovoljni igrom i sigurno pobedom. To je jedino što mogu da vam kažem. Kroz neku šalu sam rekao bolje da se pobeđuje nego da se gubi, poručio je Tomić na startu konferencije, da bi se potom osvrnuo na pripremni period koji je iza crveno-belih:

– Zadovoljan sam igrom i svim igračima koji su prošli pripreme i Superkup, tako da nemam zamerki ni na jednog igrača i sve ide kako smo zacrtali. Što se tiče pojačanja, Faje je bio MVP Superkupa, Perperoglua svi znate, ja mislim da je odigrao fenomenalno, kao i Regland i svi koji su došli. To ništa ne znači, mi kako ekipa treba da igramo utakmicu po utakmicu, rekao je Tomić.

A kada su novinari upitali trenera tima sa Malog Kalemegdana o očekivanjima pred početak sezone, odgovor je bio sličan.

– Rekao sam posle svoje prve konferencije i isto pričam i sada: cilj je da idemo utakmicu po utakmicu i u ABA i u Evrokupu.

Tomić je otkrio da od igrača za duel sa Cibonom ne može da računa samo na Davidovca.

– Davidovac je mnogo bolje, juče je odradio prvi trening sa kontaktom, sve ide po planu. Neće biti u ekipi protiv Cibone jer je dosta rano. Ne želim da ikoga stavim u tim posle jednog treninga. Imamo mali problem sa Stratosom, koji je imao stomačne probleme.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter