0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Hrabar kec na Alaves i Brašanca, sigurica na ljubljansku Olimpiju

Objavljeno: 27.09.18 u 11:19

Dosta zanimljivih utakmica danas je na programu, uglavnom je reč o vanrednim kolima i kupovima širom Evrope.

EMPOLI – MILAN 2 (1.90)

Borba dva tima koja su trenutno na granici zone ispadanja, Empoli je 12. sa četiri boda iz pet utakmice, a Milan 16. sa pet. Empoli Milan čeka sa dosta problema kada su povređeni igrači u pitanju te se očekuje da će Rosoneri upisati tek drugu pobedu u ovoj sezoni.

ALAVES – HETAFE 1 (2.70)

Baskijci su u naletu, do pre početak ovog vanrednog kola je Alaves bio treći, iza Barselone i Reala, ali su ga sada Atletiko Madrid i Sevilja sa utakmicom više pretekli. Medutim, ukoliko pomenuti klub večeras ostvari pobedu, doći će na deobu prvog mesta.

VALJADOLID – LEVANTE 0-2 (1.80)

Kada se zbroji učinak ove dve ekipe na startu Primere, oni su u prvih pet mečeva nove sezone po utakmici dali tek nešto više od jednog kola. Prosek vadi Levante koji ih je za sada dao osam, najviše na donjem delu tabele, dok je Valjadolid postigao samo tri, uz svega pet primljenih (tri od Selte kada je bilo 3:3).

OLIMPIJA – GORICA 1 (1.40)

I za kraj, derbi ove runde slovenačkog prvenstva. Drugoplasirani i trećeplasirani tim u Sloveniji, međutim očekuje se pobeda favorizovane Olimpije koja bi tako smanjila razliku prvoplasiranog Maribora na samo jedan bod.

Ukupna kvota – 12.93.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter