2
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Prvo Partizan u Lazarevcu, a onda Zvezda na najtežem gostovanju

Objavljeno: 26.09.18 u 08:40

Kao da je vikend, tako će danas biti na sportskim programima, igraju se vanredna kola stranih liga i kupovi.

Ipak, kao i uvek u centru pažnje su domaća dešavanja, a danas je na programu prvo kolo Kupa Srbije. Arena sport nam donosi jedan prenos, a reč je o duelu trećeligaša Kolubare i Partizana. Susret počinje u 15 časova u Lazarevcu, a prenos je na Areni sport jedan.

Danas je na programu i odloženi meč Superlige Srbije, u Kruševcu se sastaju Napredak i Crvena zvezda. Za crveno-bele ovo je najteže gostovanje u poslednjih godinu dana, te od 18.30 možete videti hoće li četa Vladana Milojevića pokoriti stadion pod Bagdalom. Prenos je na Areni sport jedan.

Ista televizija, ali samo drugi program donosi nam dva prenosa Serije A, prvo od 19 časova igraju Udineze i Lacio, da bi od 21 čas Juventus dočekao Bolonju. Tu su na trećem kanalu dva prenosa Lige jedan, a od 21 čas rival Crvene zvezde u Ligi šampiona PSŽ dočekuje Rems.

Sport klub nam danas donosi prenose španske Primere. Od 20 časova Barselona gostuje Leganesu, dok dva sata kasnije Real ide na noge neugodnoj Sevilji. Oba prenosa su na SK1. Drugi i treći program nam donose prenose završnice košarkaškog prvenstva sveta.

Ipak, u centru pažnje je svakako meč treće faze odbojkaškog Svetskog prvenstva u kom Srbija u borbi za polufinale igra protiv domaćina Italije.

0
0

2 Komentara

  1. Ne moze nikako da bude danas najteze gostovanje Zvezdi u poslednjih godinu dana jer je pre par dana gostovala Partiznu a i Krusevac je Zvezdina filijala tako da je 2 vec sigurna

    0
    0
    Odgovori
    • Znas li, o mudrace, kako se zavrsilo poslednje gostovanje zvezde napretku, svojoj filijali ? Ne znas ? Napredak je slavio 2:0. Muk sada neka nastane.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter