0
Evropske lige

SERIJA A: Lacio slavio u Udinama, ali su senku na tri boda bacile makazice Najtinka (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.18 u 21:00

Lacijali su u Udinama slavili rezultatom 2:1.

Strelci za Lacio bili su Aćerbi i Korea, dok je Najtink pogodio za Udineze.

Prvo poluvreme proteklo je bez pogodaka, jedini značajan događaj bio je oštar prekršaj Senada Lulića koji je zbog pomenutog starta u finišu poluvremena zaradio javnu opomenu.

Inzagiju se na poluvremenu nije svidelo kako izgleda igra njegovog tima, te je u 56. minutu kao šok terapiju pripremio dve izmene, a u igri su se našli Ćiro Imobile i Riza Durmisi. Svega pet minuta nakon gola, Lacio je poveo.

U pravo vreme na pravom mestu našao se Aćerbi u tom 61. minutu. Nakon centaršuta sa leve strane, golman Udinezea Skufe je odbio loptu pravo na nogu italijanskog fudbalera koji se odlično snašao i odgovarajuće odreagovao.

Šest minuta kasnije, Lacio je vodio sa 2:0. Po ulasku je Durmisi upisao asistenciju, mada je Korea odradio čitav posao. Primio je loptu na levom boku, prodriblao kroz kazneni prostor tima iz Udina i odličnim udarcem postigao gol.

Konačnih 2:1 postavio je Najtink na deset minuta do kraja. Veoma lep gol pomenuto fudbalera nakon centaršuta De Paula. Najtink nije imao čuvara, lopta je išla pravo na njega, te je on napravio makazice i matirao Strakošu.

SERIJA A – 6. KOLO

Utorak

Inter – Fjorentina 2:1 (1:0)
/Ikardi 45, D’Ambrozio 77 – Škrinijar 53 ag/

Sreda

Udineze – Lacio 1:2 (0:0)
/Najtink 80 – Aćerbi 61, Korea 66/

21.00 Napoli – Parma
21.00 Juventus – Bolonja
21.00 Đenova – Kjevo
21.00 Atalanta – Torino
21.00 Kaljari – Sampdorija
21.00 Roma – Frozinone

Četvrtak
19.00 SPAL – Sasuolo
21.00 Empoli – Milan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter