0
Evropske lige

FOTO: FULHAMFC

ENGLEZI ODUŠEVLJENI MITROVIĆEM: On skače, bije defanzivce, jako je nepriajatan…

Objavljeno: 26.09.18 u 13:53

Nekadašnji engleski reprezentativci Fil Nevil i Martin Kion veruju da je upravo napadača srpske reprezentacije ključ opstanka ovog tima u eliti.

Za vreme dok je bio deo Njukasla nije imao dovoljno mesta da pokaže koliko zna, ali zato sada u dresu Fulama sija u punom sjaju.

Da je tako govori i činjenica da je prvi na listi strelaca Premijer lige zajedno sa Edenom Azarom jer su obojica postigli po pet golova. U popularnoj emisiji ‘Meč dana’ nekadašnji igrači Mančester Junajteda i Arsenala uputili su pregršt komentara na račun Mitra.

– Ako Fulam opstane u Premijer ligi, to će biti zbog Mitrovića, poručio je Kion, a složio se i Nevil:

– On nije Dijego Kosta, ali ima neke od njegovih kvaliteta, u smislu da je fizički jak, neprijatan. Teško je čuvati ga, koristi snagu da dobija duele, bije defanzivce… Njegov skok, kada je na utakmici protiv Votforda nadvisio Kabaselea i pogodio prečku, bio je fantastičan, jasan je bio nekadašnji bek ‘ crvenih đavola’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter