0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 Partizan v Radnik (Surdilica) Armin Djerlek (R) Milos Milovanovic (C) and Dusan Pantelic Beograd, 18.03.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ARMIN ĐERLEK: Posle derbija smo puni samopouzdanja, Partizan ima dva tima za rotaciju

Objavljeno: 26.09.18 u 22:10

‘Parni valjak’ je savladao još jednu prepreku pobedivši ekipu Kolubare rezultatom 2:1 (1:0) u 1/16 finala Kupa Srbije.

Golove za crno-bele postigli su Nikolić (19’), Đerlek (49′) i Matijević (76′) za ekipu Kolubare, a svoje utiske po završetku meča izneo je za klupski sajt strelac drugog gola Armin Đerlek.

− Kolubara je jedna čvrsta ekipa, bili su više orijentisani na defanzivu i iz nekih kontri pokušali da nas ugroze. Kada su dali gol uneli su malu neizvesnost zadnjih desetak minuta utakmice. Pohvalio bih atmosferu i organizaciju, tribine su bile pune i sve je bilo u najboljem redu, pravi fudbalski ambijent – kaže Đerlek.

Pored Đerleka na terenu posle dužeg vremena smo videli Sašu Ilića, Bojana Ostojića, Slobodana Uroševića i ostale igrače koji nisu bili u prvom planu.

− Igrači koji su imali veću minutažu i koji su izneli dosada veliki broj utakmica dobili su poštedu i samim tim utakmicu je ostalo da iznesu igrači sa manjom minutažom. Dobili smo instrukcije od šefa, odradili sve po planu i zasluženo pobedili.

Dve asistencije Uroševića za pobedu Partizana.

Sloba i ja smo generalno tokom cele utakmice dobro sarađivali i u toj situaciji kada sam postigao gol stvarno mi je odlično asistirao.

Partizan je pokazao dobru igru na derbiju, a sada ujedno da ima i dobru drugu ekipu za rotacije.

− Naravno, posle derbija smo dobili veliko samopouzdanje i veru u sebe. Mislim da smo na pravom putu i nadam se da ćemo da nastavimo sa dobrim igrama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter