4
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Crvena Zvezda head coach Zoran Mirkovic Beograd, 23.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PRED SUSRET SA KOLUBAROM: Trener Partizana o Stojkoviću, Boaćijevom golu…

Objavljeno: 25.09.18 u 16:01

Trener Partizana Zoran Mirković pričao je danas na konferenciji za medije o dešavanjima na 158. večitom derbiju, kao i onima posle njega.

Mirković je na početku prokomentarisao izjavu Vladimira Stojkovića da će se „odreći srpskog pasoša“:

– Mislim da ne postoji čovek koji nije izgovorio to u nekom momentu. I meni se dešavalo, siguran sam i vama. Što kaže naš narod, tresne pa ostane živ. Stojke je preživeo, izvinio se, ne treba mu zbog toga „drati kožu“. Priznao je grešku, i tu bi trebalo staviti tačku na celu situaciju.

Istakao je Mirković potom da je taj gest pokazatelj želje za pobedom:

– To je posledica žala, naboja zbog primljenog gola, ako smo ga i primili, rekao to što je rekao. Stavio bih tu tačku na tu priču, iako smo skloni razapinjanju. Pogrešio je, priznao… Bio bi problem da je rekao da se ne kaje, dodao je Mirković.

O golu Boaćija nije previše trošio reči:

– Nijedan snimak me nije uverio ni da jeste ni da nije. Svi su iz nepovoljnih uglova, pa ne želim da polemišem, niti da se vraćam na to. Zatvorili smo knjigu. Ne bi trebalo pričati o derbiju, idemo na meč sa Kolubarom, pa dalje svojim tokom, zaključio je Mirković.

Partizan gostuje Kolubari u meču 1/16 finala kupa Srbije sutra od 15 časova.

 

0
0

4 Komentara

    • Njemu i nije više potrebno da se bruka u ovakvoj menadžerskoj reprezentaciji, čovek ima dva svetska iza sebe, ima više utakmica u reprezentaciji nego 99 posto igrača iz naše lige utakmica u Jadnoj super ligi — da je pogrešio i neka je jer krađa nema ime, tako kada je legenda STOJKE u pitanju onda psttttttttttt

      0
      0
      Odgovori
        • Ма да треба га казнити ако ви тако кажете. Ви-велики Срби! Ај полако. Најгоре од свега је што човјек потпуно у праву… у држави коју води багра, није неки плус ако имаш држављанство

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter