0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

MILAN MILANOVIĆ: Ulazimo sa velikim optimizmom u kup, nadamo se da ćemo igrati dugo

Objavljeno: 25.09.18 u 14:15

U sredu će Radnik u Surdulici dočekati Radnički iz Pirota u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije.

Posle ligaškog duela sa Radničkim iz Niša, ovo će biti drugi meč u Surdulici u svega nekoliko dana sa dva tima sa juga Srbije.

Radnik je rešio da nagradi svoje navijače te će na ovaj meč moći da uđu bez karte.

– Jako važna utakmica za nas. Iako nam je prvenstveni cilj da popravimo rezultate i održimo se u prvenstvu, u prvu utakmicu kupa ulazimo sa velikim optimizmom i sa nadom da što duže igramo kup, pa i do finala, kaže trener Radnika, Milan Milanović koji dodaje da će ovo biti dobra prilika za uigravanje igrača koji su kasnije pristigli u klub i kojima je dosad manje pružana prilika za igru:

– Moramo da promenimo par igrača u prvoj postavi, još uvek se neki igrači uigravaju, to su momci koji su kasnije došli u klub a imamo i dosta kvalitenih igrača koji zbog povreda nisu imali minutažu od mog dolaska u Surdulicu. Radi se o dobrim igračima, uglavnom internacionalcima. Iskombinovaćemo najbolje i nadamo se najboljem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter