0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Barcelona

KAPELO: Mesi i Ronaldo iskazali nepoštovanje

Objavljeno: 25.09.18 u 14:36

Italijanski trener Fabio Kapelo kritikovao je fudbalere Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, jer nisu prisustvovali dodeli nagrade za najboljeg igrača sveta u izboru Medjunarodne fudbalske federacije (Fifa).

Fudbaler Real Madrida i reprezentacije Hrvatske Luka Modrić izabran je sinoć u Londonu za najboljeg igrača sveta, a ceremoniji nisu prisustvovali Mesi i Ronaldo.

To je prvi put od 2007. godine i proglašenja Kake za najboljeg fudbalera sveta, da tu nagradu nisu dobili Mesi ili Ronaldo.
Modrić je po dobijanju nagrade rekao da bi voleo da su ceremoniji prisustvovali fudbaler Barselone Mesi i Ronaldo iz Juventusa.

Kapelo je kritikovao obojicu.

– Ronaldovo i Mesijevo odsustvo je nepoštovanje prema kolegama fudbalerima, prema Fifi i prema fudbalskom svetu. Možda su osvojili suviše nagrada i nikako ne vole da gube. U životu morate da znate kako da pobedjujete i kako da gubite, rekao je Kapelo za špansku televiziju.

Modrić je nedavno proglašen i za najboljeg igrača Evrope, a Ronaldo ni tada nije prisustvovao ceremoniji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter