0
Američki fudbal

FOTO: SAAF

TUGA POTRESLA SVET DOMAĆEG AMERIČKOG FUDBALA: Preminuo Gordan Ličanin

Objavljeno: 24.09.18 u 19:19

Gordan Ličanin, sekretar Vianor Vidri iz Bečeja, preminuo je noćas nakon duge i teške bolesti, potvrio je ovaj klub na svom Fejsbuk nalogu.

– Sa velikom tugom i bolom, obavestavamo vas da je nasem generalnom sekretaru Gordanu Licaninu nocas prestalo da kuca srce,.navedeno je na stranici Vidri.

Od njega su se oprostili i na zvaničnom sajtu Srpske asocijacije američkog fudbala (SAAF):

– Gordan Ličanin, generalni sekretar Kluba američkog fudbala GTC Vianor Vidre iz Bečeja, preminuo je danas, 24. septembra, posle duže bolesti.

Gordan je bio jedan od tri pokretača ideje postojanja američkog fudbala u Bečeju, gde je 2015. godine osnovan jedan od najmlađih klubova u Srbiji. Svojim nesebičnim zalaganjem, s puno entuzijazma, doprinosio je promociji kluba i američkog fudbala na najbolji mogući način.

U Vidrama je obavljao funkciju potpredsednika kluba i nešto kasnije generalnog sekretara.

Uprkos zdravstvenom problemu sa srcem, davao je celog sebe da ideja i jedna lepa priča zaživi. Nažalost, njegovo srce nije dočekalo transplantaciju, a Bečejci i američki fudbal u Srbiji ostali bez istinskog entuzijaste i zaljubljenika u ovaj sport.

Gordan Ličanin biće sahranjen u utorak, 25. septembra, u Bečeju. Imao je 32 godine, stoji na sajtu SAAF.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter