11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAOPŠTENJE FK PARTIZAN: Nije Stojković tako mislio…

Objavljeno: 24.09.18 u 12:08

Vladimir Stojković dao je dosta oštru i nesmotrenu izjavu posle 158. večitog derbija o golu Crvene zvezde.

Danas je stiglo izvinjenje čuvara mreže Partizana, a klub se javnosti obratio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

– Uprava FK Partizan, nakon sastanka sa igračem Vladimirom Stojkovićem, želi da ukaže javnosti da su izjave našeg igrača, date neposredno nakon 158. derbija, plod afekta usled nepojamne sudijske nepravde kojom je utvrđen njegov konačan rezultat.

Vladimir Stojković izražava i lični otklon usled nepromišljenog i neprimerenog dela svoje izjave i ističe da se nikada ne može i neće odreći niti svoje države niti svog pasoša jer je nebrojeno puta do sada našu zemlju reprezentovao na najsvetliji i najdostojanstveniji način, neretko i kao istinski junak velikog broja utakmica fudbalske reprezentacije Srbije.

Kao vrhunski sportista, osetljiv na nepravdu, on vrlo dobro zna da se politika i sport razilaze baš tamo gde nastaju fudbalske legende a naš golman, najbolji kojeg je Srbija imala u poslednje dve decenije, zaslužan za dva plasmana reprezentacije na SP u fudbalu, to svakako jeste.

Istovremeno, FK Partizan želi da ukaže na sramno, bestijalno, neprofesionalno i agitatorsko ponašanje dela medija i nekih nosilaca javnih funkcija koji su, svojim natpisima i gestovima, iznova pozvali na linč našeg igrača. Ovakvo ponašanje, budući da dolazi od znatno odgovornijih kolektiviteta i pojedinaca, zaslužuje javnu osudu na čemu će Partizan istrajavati.

Cela Srbija sinoć je imala priliku da vidi izuzetnu igru Partizana, srčanost i kvalitet naših igrača ali i izraziti neprofesionalizam i upitnost donetih sudijskih odluka. Ništa, međutim, ne može umanjiti činjenicu da Partizan igra kvalitetan, evropski fudbal, da na tom i takvom sportskom putu želi i da o(p)stane a ne da se bavi političkim temama, bilo da dolaze od nekih nosilaca javnih funkcija ili od novinara koji koriste zvanične internet domene našeg kluba.

Kao što će se od takvih pojava uvek i nedvosmisleno ograđivati, tako neće prezati da na svim nivoima insistira na poštenom i čestitom tretmanu našeg kluba u celini.

Ovo je vreme da se svi saberemo uz naš Partizan.

Samo sabrani, pobedićemo – stoji u saopštenju Partizana.

0
0

11 Komentara

  1. Ima li te Boze?
    Dokle , bre, vise sa Vasim saopstenjima? Smucili ste se vise svima sa smaranjem oko “ drzavnog projekta“ . Pitate li se ko je rasturao Vaseg najljuceg rivala , onih desetak godina dok je na vlasti bio Dacic i Marijanovic? Tada je sve bilo po zakonu. Sudili su Vam sve sto je moglo a i nije moglo. Jedino nisu penale, kako bi mogli da se pravdate da ste uzeli titule bez mucke. Mazali ste oci zvezdasima u derbijima zbog penala a sve druge utakmice doradjivali . Ko sto rece neko, nicija nije do zore gorela, pa nece ni vasa. Sada da se vratimo na onu razliku u titulama za vreme Cupavog kada je sve bilo OK pa mozemo da nastavimo .
    Sto se tice legende Srpskog fudbala, Stojkovica, karijera mu je bas obelezena velikim uspesima u inostranstvu. Mislim da je sakupio nekih 200 minuta na golu, u svim predhodnim klubovima, osim u Zvezdi. I na kraju goreg turcina nikada bilo nije od poturica. Veci su i od Sultana, bas kao I „Nas“ Stojke iliti Mustafa kako ga nazvase, jednom zvezdas zauvek partizanovac.
    Lep pozdrav svim iskrenim navijacima bilo da su Grobari ili Delije.

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo za komentar.jos bih dodao da su ovim saopstenjem pljunuli na sve golmane partizana u poslednjih 20 godina.npr damjanac je za 3 klase bolji golman od ovog .gde je kralj.tuzno a sta tek reci o milojevicu,disljenkovicu .

      0
      0
      Odgovori
  2. Mars iz Partizana podguzne Vuciceve muve. Stojkovic je mislio bas ono sto je rekao, a to je da u ovoj drzavi vlada autokrata koji se mjesa u sve. Vi ste samo njegovi poltroni koji izvrsavaju zadatke.

    0
    0
    Odgovori
  3. haaa, sada se izvinjavajte svi, pokazuje ko ste, kada nesto kazes to i uradi, nema on 15 god.i onda zelite da vam svima ne zvizde?

    0
    0
    Odgovori
  4. UPRAVO.Kome se pravdate
    Bojite se vasih fotelja
    vasih loza Pod. HITNO da ste
    pomirili FRAKCIJE a TAKOZVANIm VODZAMA kazati Mars is SVETINJE
    DOKAZITE da NE dilujete
    sa NJIMA PROFITERI obicni

    0
    0
    Odgovori
  5. opet ovi ubaceni TROJANCI u partiza … imaju nesto da kazu … NAPUSTITE PARTIZAN, da VAS pravi-posteni navijaci partizana-GROBARI … NE BI usranim motkama terali.

    0
    0
    Odgovori
  6. Da ce danas da usledi ovakva izjava,znalo se i sinoc..Rekao je da danas gledamo kako ce da se odrekne pasosa itd..Ajde sad lepo ispuni obecanje..I onako si mustafa,nikad nisi ni bio srbin..

    0
    0
    Odgovori
  7. DA DEO politicara DEO
    novinara DEO medije
    Pr. PINK SA voditeljem
    SARAPA TOLIKO BAHATO
    I SA PODSMEHOM PROZIVAJU PARTIZAN DA
    PRAVA VLAST POD HITNO MORA STATI OVIM NAVIJACIMA SRAMOTA
    UZURPIRAJU MEDIJUME
    IDI NA STADION PA VICI KOLIKO HOCES KRLEZI

    0
    0
    Odgovori
    • SLAZEM SE pinkov voditelj
      Samo Sto NE obuce CRVENO Belo odelo Idi bre na Rajko
      PA VICI urlaj koliko HOCES
      NEMOJ na TV. DA srozavas
      I omalovazava s

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter