9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNATI VODITELJ OTKRIO: Stojković sutra izlazi u javnost, na nacionalnoj frekvenciji o svemu što se desilo u derbiju

Objavljeno: 24.09.18 u 23:50

Derbi koji je juče na stadionu Partizana podigao je dosta prašine, a golman crno-belih će sutra od 22.15 o svemu govoriti.

Golman crno-belih Vladimir Stojković nekoliko samo nekoliko minuta nakon meča dao je izjavu koja je sve ‘zapalila’.

Podsetimo nekadašnji golman nacionalnog tima rekao je da ga je sramota što je Srbin i da će se odreći pasoša naše zemlje. Danas su iz kluba poručili da je ova reakcija golmana ishitrena, a razlog svega bio je izjednačujući gol crveno-belih koji po njihovom mišljenju nije bio regularan. Ovu izjavu kao i ostale detalje vezan za duel ‘večitih’ on će imati priliku da objasni sutra uveče od 22.15 u emisiji ‘Amidži šou’ na televiziji Pink, što je i najavio sam voditelj ove emisije.

158. po redu duel klubova sa dve strane Topčiderskog brda završen je nerešenim rezultato, a oba tima postigla su po gol. Prvi do gola stigli su domaći, strelac je bio Rikardo Gomeš, a izjednačenje Crvenoj zvezdi doneo je povratnik u taj tim Ričmond Boaći. Upravo ovaj gol podigao je dosta bure jer je sudija Danilo Grujić na asistenciju pomoćnika priznao gol, a golman domaćeg tima se sa njim nije složio, pa će sutra uveče Stojković će imati priliku da pojasni čitavu situaciju.

0
0

9 Komentara

  1. A uz to zoran tosic je potvrdio da je lopta usla u gol.a ja kao zvezdas vise verujem zoranu tosicu nego ovom .da ode u split pevace kako je oduvek voleo hajduk.

    0
    0
    Odgovori
  2. Gostovace u imaginarijumu.ima da peva vesele pesmice i da se ljubi sa kosturom.a mislio sam da on ne moze nize da padne

    0
    0
    Odgovori
  3. Ubacite ga u zadrugu,uklapa se. I nabavite sto vise ljudi od po 500 kinti da tapsu kada se digne tabla aplauz. Koji je to cirkuzantski klub

    0
    0
    Odgovori
  4. Јао мајко, осим што ће рећи да није тако мислио има да се куне у образ и част да није гол.

    0
    0
    Odgovori
  5. Dovoljno je rekao time sto ga je sramota sto je Srbin zbog jedne glupave utakmice koje se niko nece secati za godinu dana. Ako mu toliko malo znaci drzavljanstvo i poreklo onda i treba da napusti ovu zemlju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter