15
Domaći fudbal

MILOŠ VAZURA: Čestitam, sudije su osvojile bod za Zvezdu!

Objavljeno: 24.09.18 u 00:44

Posle 158. večitog derija sa dozom ogorčenosti govorio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

On je u emisiji ‘TV Partizan’ rekao da su crno-beli brutalno pokradeni i da su sudije došle u Humsku da osvoje bod za Zvezdu.

– Što se nas tiče mi smo pobedili! Nažalost, od kad je uveden sistem da se dele bodovi, u suštini ko pobedi derbi taj osvaja titulu. Oni su danas odredili ko će da osvoji titulu. Taj treći ili četvrti sudija, ne znam ni kako se zove (Nenad Đokić, prim. aut.) čovek je očigledo doašo da pokrade Partizan. Na usporenom snimku se vidi da gola nije bilo. Po statistici Zvezda nije imala šut u okvir gola i jednostavno došle su sudije da odluče derbi. Partizan je bio dominantan, mnogo bolji, ali Zvezda je, pored svojih 11 igrača imala 12. igrača u sudijama. Čestitke sudijama, svoj četvorici, što su izvukli bod sa ovog stadiona, čestitke i glavnom Danilu Grujiću, nadam se da će ovako da vodi i neke evropske utakmice – rekao je Miloš Vazura.

On je istakao da se nada da će se FS Srbije posle ovoga najzad pozabaviti suđenjem u Srbiji.

– Kao i uvek te greške će ostati nekažnjene, biće unapređeni, dozvoliće im se da pogreše još koji put, a sve to na štetu Partizana. Nije ovo prva greška, imali smo nedosuđen penal protiv Rada, a dosuđen nikakav penal protiv Proletera… Pozivam sve navijače Partizana da podrže ekipu, videli ste kako se borimo, dođite da ih podržite u Nišu – zaključio je Vazura.

0
0

15 Komentara

  1. VAZURA POD HITNO DA STE
    POMIRILI NAVIJACE DOSTA
    OD FRAKCIJE I PROFITERA
    AKO NECETE NAPOLJE
    ZAEDNO SA VASIM VODZAMA DOSTA JE BILO

    0
    0
    Odgovori
  2. VECI SAM PARTIZANOVAC
    OD TEBE TI SI OBICAN
    PROFITER SA ONIH NA
    JUGU. UNISTILI STE SVETINJU
    PODELILI NAVIJACE BOLJE
    DA MULJATE KAKVE VODZE
    KAKVI MAFIJASI SVET NAM
    SE SMEJE TRBA OSOBA KOJA CE SREDITI TO STANJE I TO
    POD HITNO JA SE STIDIM
    A TI. DA TEBE BOLI UVO
    KRLEZI KRLEZI NAPOLJE
    DOSTA STE NAS BRUKALI

    0
    0
    Odgovori
  3. TROJANAC, TEBI i ostalim ubacenim TROJANCIMA u partizan … zvezdini mediji VAM sluze da simulirate-glumite kao da se svadjate i ljutite … ALO VAZURA sa ostalim TROJANCIMA ubacenih u partizan od tribina do uprave … za ovih 7 godina niko ama bas niko od VAS, NE nadje za shodno da zastitu traze od UEFE i FIFE, sa toliko materijala koje po medijima i saopstenja iz same zvezde postoje … !? ovo ludilo u i oko drzavnog projekta-zvezda sa: LJUDIMA U I OKO zvezde … DUGOVIMA-FINANSIRANJE, ORGANIZOVANJEM TAKMICENJA U zvezdinoj LIGI, SUDJENJE-OTIMANJE TITULA, BRUKU I SRAMOTU U SRPSKOM SPORTU (fudbal, kosarka, vaterpolo …) KOJE ZADESI SPORTSKU SRBIJU. vazura, TI i ostali TROJANCI u partizanu radite na istom zadatku …. u korist zvezde a na stetu partizana ,,, zato su VAS ljudi u i oko zvezde i doveli u partizan !!!

    0
    0
    Odgovori
    • ANONIMNI POTPUNO SI U PRAVU
      JA VISE OD GODINU DANA
      UKAZUJEM NA TO
      TROJANCI SA DEO UPRAVE
      NISTE PARTIZAN ZBOG
      NJIHOVE NAMERE POPILI
      SMO DESETINE VELIKE KAZNE STO U FUDBALU
      STO U. KOSARCI AVLAST MUDRO CUTI I TRLJA RUKE

      0
      0
      Odgovori
  4. Proslo je vrijeme Karadjica i Tadica Vucelicu vrijeme je plakanja i tuge za tebe i tvoje sledbenike tek za 6-7 godina mozada nesto bude od vaseg propalog kluba..

    0
    0
    Odgovori
  5. Pa ja ne znam u čemu je problem, gol čist ko suza, da ste vi neki normalan klub imali bi kameru koja pokriva gol liniju, da imamo normalnu ligu lopta bi imala čip, e sad druga je stvar sto to vama ne odgovara… A sto Mustafa kaze da lopta nije presla liniju, to se svodi na ono ljubljenje grba Zvezde pa posle molba za oprostaj itd… Jednom kad slazes posle lazes i sam sebi verujes… Gol cist kao suza, steta sto nema VAR-a, bio bi i onaj penal od Miletića u prvom…

    0
    0
    Odgovori
  6. Ђембели наочаре и апарат за притисак. Лалат вас шаље на треће место

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter