15
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

DA LI JE OVO NAJBOLJI SNIMAK: Pojavio se video iz korner ugla, šta kažete? (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.18 u 11:16

Dok se čeka potvrda jeste li ili nije bio gol sinoć Crvene zvezde u Humskoj od strane fizičara i matematičara, internetom kruže razni snimci.

Sada se pojavio jedan snimljen sa tibina stadiona Partizana paralelno sa golom na kom je stajao Vladimir Stojković. Snimak je okačio portal ‘Red Star Belgrade’, a na njemu se kada se zamrzne siituacija može nazreti gde je lopta bila.

(Izvor: YouTube/RedStar Belgrade)

Podsetimo, posle odluke asistenta Danila Grujića Nenada Đokića da je lopta prešla gol crtu golman Partizana Vladimir Stojković je rekao da ga je sramota što je državljanin Srbije i da se odriče pasoša.

Na (ne onom oficijalnom) Tviter profilu delija se pojavila i fotografija sa izmerenim dužinama.

Da li je kod šuta Boaćija lopta prešla gol crtu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

15 Komentara

  1. Zvezdi je u glavu i prešla gol liniju, valja im dioptrije najveća moguća, gori klub mućkaroški od njih gori nije bio i izgleda neće, ugasiti ih trajno loši po JSL zbog sudija a čekaj o izblamiranje i po evropi uskoro, ga site to da šta gore ne naprave pa i veći bruku jer su već uveliko na tom putu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Važno obaveštenje;

    Ministarstvo Vanjskih poslova Pakistana po hitnop postupku izdalo državaljanstvo Vladimiru Stojkoviću zbog izuzetnih zasluga za narod i državu,a potonji je u znak zahvalnosti istog trena primio islam,te se odrekao pravoslvane vere,sa budužim imenom Mustafa.Takođe,MVP PaKistana zahvaljuje cjelokupnom JSD Partizan,a pogotovo FK Partizan na svesrdboj pomoći u realizaciji nesmetanog ispisa iz državljanstva RS na ime Stojković Vladimira

    0
    0
    Odgovori
  3. Vi ste trebali dva crvena dobiti šta ste radili Jankoviću i Pantiću stoko .Stole idemo dalje pokazali smo da ih možemo u džep staviti.nEZABORAVITE NAŠE BEBE NIKAD POZDRAV

    0
    0
    Odgovori
  4. Ako je ovo 42cm, onda mi imamo najdeblje stative na svetu, oko 25cm. Što trošiste toliko gvoždje, da li ste pametni ?

    0
    0
    Odgovori
  5. Malo fotošopa nije na odmet.
    Šta se više pravdate. Priznat vam je gol i to je gotovo. Ali postoji ona stara izreka: Ubica se uvek vraća na mesto zločina.
    Tako i ovi iz zvezde ( malo zvezda zato što više i ne zaslužuju).

    0
    0
    Odgovori
  6. zvezdini geometri … OSTAVITE SE CORAVA POSLA : LAZNIH SKICA I UGLOVA … !!! narod i navijace zvezde (nazalost na njihovo sumnjivo znanje iz i u prostoru ) mozda ce te NJIH lako ubediti … ALI … prave poznavaovce i postene navijace zvezde NECETE (nazalost njih je u manjini …). ovaj virtualan prikaz sveta u sport: u i oko zvezde … MANIPULACIJA, LAZ, PREVARA I PLJACKA NA TERENU I VAN NJEGA … je primenjeno i potvrdjeno … za sve ono sto nam se u svakodnevnom zivotu desava … NAROD CE BOLJE ZIVETI AKO zvezda BUDE PRVAK … EVO (7) SEDMU GODINU NAROD NIKAKO DA TO DOZIVI I RAZUME … i pored tog svakodnevnog iz sata iz sat sa TV ekrena nam to saopstavaju … mnogo neki narod te i takve Srbije je: glup, lenj, NEobrazova, NEzahvalan … da konacno razumeju i shvate ljude u i oko te i takve … zvezde. posto to tako vise NE ide … PROMENITE NAROD (arapi i onako nadolaze a nasa najpotentnija i najkvalitentnija mladost bezi) … ILI … DRZAVU SRBIJU NAPUSTITE … DA SE I VI …I NAROD SPASIMO … ove lazne zvezdine geometre iz medija proterajte … budite prvaci jedno ama bas jednom bez njih … OGROMNE SU OPLJACKANE PARE OD NARODA U zvezdu ULOZENE I AUTORITET VLASTI, DA BI PRVACI BILI.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa dosta je bilo vasih 25 godina krade .otimanja ubacivanja drzavnih para (zajam za preporod Srbije),krade imovine(Teleoptik),igranaj po 100 i vise minuta dok Hrvati iz Humske ne postignu gol,izbacivanja po 2 igraca protivnika uz penal i ko zna cega jos.E sad ,sad je doslo nase vreme(samo dok mi krademo srpski fudbal napreduje,kako su igrali Srpski timovi ove sezone u evropi ,i reprezentacija plasirala se posle ko zna koliko na jedno takmicenje SP . Dok ste vi krali samo je vama bilo dobro(to jest Zeki i Bjeki ne i malom klubu) a drugi trpeli).

      0
      0
      Odgovori
  7. Najvažnije je da sudija iza gola nije stajao gde treba tj u liniji već metar i više u golautu pa ni on nije imao jedini pravi ugao. Kreten!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter