0
Evropske lige

‘CRNE MAČKE’ PRESEKLE: Raskinut ugovor, Ndong više nije fudbaler Sanderleda!

Objavljeno: 24.09.18 u 18:26

Fudbalski klub Sanderlend saopštio je danas da je raskinuo ugovor sa Didijeom Ndongom.

Nadong je poslednji meč odigrao 13. januara protiv Kardifa, kada je zaradio isključenje. Poslednjeg dana prelaznog roka pojačao je Votford, za koji nije odigrao meč, a kao zamena na klupi se našao samo tri puta.

Po isteku četvoromesečne pozajmice, reprezentativac Gabona i vezista „crnih mačaka“ nije došao na početak priprema u julu, a odsustvo je potrajalo do pre nekoliko dana, kada se Ngong vratio u Englesku, ali je uprkos želji da pristane na manju platu Sanderlend odlučio da sjajnog veznjaka otpusti.

– Sanderlend je obavestio Didijea Ndonga, koji je iako za klub vezan ugovorom do 2021. godine, propustio da se pojavi na predsezonskim treninzima u julu, kao i u mesecima koji su usledili, bez ikakvog opravdanja.

 

Zbog toga, klub je odlučio da kršenje ugovora sankcioniše raskidom, o čemu je obavestio i fudbalera, pri tom zadržavši pravo da od fudbalera ili nekog budućeg kluba zatraži kompenzaciju u vrednosti igrača, navedeno je u saopštenju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter