12
Domaći fudbal

VULETIĆ PORUČIO MRKELI: Vuk na ovcu svoje pravo ima ka tirjanin na slaba čoveka!

Objavljeno: 23.09.18 u 23:35

Prvo je Vladimir Stojković svojom izjavom uzburkao javnost, potom je odgovorio Mitar Mrkela, a nastavio Vladimir Vuletić.

Potpredsednik Partizana je u izjavi za ‘Telegraf’ istakao da je spas za srpski fudbal da se nađe dobar oframolog.

– Mogu da vam kažem svoj lični stav, svoje viđenje meča, kao iskreni i uvek realni navijač Partizana. Mislim da ne mora da se postavlja pitanje ko je bio bolji i šta se tamo na terenu desilo. Ali… Za rešenje svih problema u srpskom fudbalu dovoljen je jedan stručan oftalmolog, jedan častan medij, jedan beskompromisni tužilac za organizovani kriminal i jedan skrupulozan sudija Višeg suda. To je ujedno i moja poruka sportskom direktoru Mitru Mrkeli na sve ono što je izgovorio posle utakmice – istakao je Vladimir Vuletić za ‘Telegraf’.

On se potom obratio sportskom direktoru Crvene zvezde Mitru Mrkeli rečima Petra Petrovića Njegoša.

– Poslaću i jednu pravnu poruku u Njegoševim rečima: “Vuk na ovcu svoje pravo ima ka` tirjanin na slaba čovjeka. Al` tirjanstvu stati nogom za vrat, dovesti ga spoznaniju prava, to je ljudska dužnost najsvetija – zaključio je Vuletić.

0
0

12 Komentara

  1. Crvena Zvezda nije bila prvak sveta.Osvojila je Interkontinentalni Toyota kup.To takmicenje FIFA ne priznaje kao zvanicno.Dakle ne lazite narod i sebe same.

    0
    0
    Odgovori
    • Ma da.nije zvezda osvojila ni kes ni silne titule.i real koji vas je dobio u finalu kes je bio frankov placenicki tim.i sve na ovom svetu ne postoji i svi su protiv vas.i mateus laze.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ljudi, zasto se ovaj Viletic ne zapita malo, nema veze sa vezom o fudbalu, tu je da bude pravna licnost, zato partizan i jeste tu gde je..

    0
    0
    Odgovori
  3. Zasto u Humskoj nije bilo doping kontrole? Hajde Panticu i sledbenici odgovorite nam. Kako je taj propust mogao da se desi? Inace imate usporen snimak a i sliku da je lopta zaista presla gol liniju. Partizan je bio bolji,Zvezda srecnija. Dzaba kuknjava,dzaba pevanja,psovanja,pretnje sudijama,demoliranje svlacionica.Ispostavilo se da je sudija u pravu.A sada dajte snimak da vidimo da li je bio penal za Zvezdu,da li je Miletic igrao rukom posle odigravanja Zdjelara ramenom.Inace VAR jeste koristan ali opet treba igrati posten fudbal jer dzaba i VAR ako se protivnicke igraci sami sklanjaju kao sto se sklanja Vozdovac,Javor,Macva,Lucani i ostali kada igraju protiv Partizana.Inace Zvezda nigde i nikada nije rekla da je protiv VAR-a vec manji klubovi nemaju para da finansiraju to.To treba FSS da uvede jer ako nisu imali love sada je imaju od SP-a.Inace u pravu si,treba kriminalisticka policija da udje u nas fudbal ali bi bojim se tada Partizan igrao beton ligu.Vi ste ti koji ste silovali fudbal,rekorderi sa tri uzastopna prvenstvena meca na kojima ste odigrali kladionicarski receno prelaz iz jedan u dva,zatim dva meca sa Macvom i oba isti prelaz opet kladionicarskiisti rezultat,sa Radom dva puta isti preslikani mec na Banjici,povedete 2:0,Rad izjednaci na 2:2 zatim pobedite 4:2.KUkate na Zvezdu kako je gubila 2:0 poluvreme od Vojvodine i za 45 minuta okrene na 2:3 a zaboravljate mec Partizana i Vojvodine gde Vojvodina vodi 3:1 i Partizan za zadnjih 15 minuta pobedjuje 4:3.Pa sirenje nogu Vozdovca,pa sa njima od 10 utakmica osam puta ste igrali kladionicarski prelaz.Pa kako jedna Hajduk Kula tada igra super ligu a njen predsednik u upravi Partizana?Tako isto je bio i predsednik Metalca,pa predsednik FSS-a Tole Karadzic…Pa gde to ima,hajde mi recite posteni covece?Ja ne branim Zvezdu,ne sumnjam da svi namestaju ali vi ste posejali to zlo jer ste bolesno ljubomorni na to sto je Zvezda ispisala istoriju tako sto je bila prvak Evrope i sveta.Da je srece da udje kriminalisticka policija,kalcopoli i svi sto treba ali stvarno da ociste fudbal pa da ga gledamo na miru.Mozda tada ne bi dolazilo da odlomka iz Mateusove knjige,do izjava Dmitrovica,Pejovica,Pjera Boje,Asprogenisa,Brane Ilica,Bojana Radovanovica,Emeghare i ostalih da namestate meceve ili da vam verujemo da su svi oni lagali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter