2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKANDAL: Demolirana svlačionica sudija u Humskoj, policija vrši uviđaj!

Objavljeno: 23.09.18 u 22:28

Dugo će se pamtiti 158. večiti derbi, a scena koja se dogodila posle njega nije zabeležena u istoriji duela Crvene zvezde i Partizana.

Naime,sudijska svlačionica je demolirana. Kako nezvanično saznajemo, to se dogodilo nakon odluke Danila Grujića da na asistenciju pomoćnika Nenada Đokića prizna gol za Crvenu zvezdu. Policija je odmah počela da vrši uviđaj, videćemo hoće li se izgrednici pronaći.

Partizan je poveo preko Rikarda Gomeša u 32. minutu, a Boaći je izjednačio golom u 73. minutu. Burnu reakciju izazvala izjava Vladimira Stojkovića, baš kao i sportskog direktora Mitra Mrkele.

0
0

2 Komentara

  1. bez naslja i takvog ludovanja … ALI … kako ovo zaustaviti, sto sudije, FSS sa ostalim organima … rade u (7) sedmoj sezoni u korist TRULOG – PREZADUZENOG DRZAVNOG PROJEKTA zvezda … ?! tesko i skoro je NE moguce jer su kao takvi … predoceni za uspesno izvrsenje zacrtane domace zadatke … u dogovoru sa EU, UEFOM i FIFOM, da im je sve dozvoljeno … radi visih interesa i ciljeva … zato navijaci partizana do daljnjeg – do raspleta celokupne sportske situacije … malo strpljenja i opusteno do nove prilike da se dokazemo … umesto nasilja da olovku i pamet koristimo …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter