2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OČEKIVANO ILI NE: Bata Mirković ipak oprezan u derbiju, odlučio se samo za jednog napadača

Objavljeno: 23.09.18 u 10:28

Formacija ekipe ostaje ista i pored Šćekića u veznom redu se očekuje Zdjelar, a napred u špicu samo jedan igrač.

Oprezno sa jednim klasičnim napadačem, Rikardom, od starta 158. derbija igraće Partizan, a kako saznaje HotSport trener Zoran Mirković je prelomio da pored Aleksandra Šćekića ulogu zadnjeg veznog dobije Saša Zdjelar.

Bivši igrač Olimpijakosa treba da dobije prednost u odnosu na Nebojšu Kosovića zbog duel igre i zatvaranja napada rivala.

Ostale pozicije su standardne i u najboljem timu će se naći igrači koji imaju najviše minuta predvođeni kapitenom Vladimirom Stojkovićem. Desni bek je posle odrađena dva meča pauze Nemanja R. Miletić, a njegovi ‘saradnici’ pozadi biće Svetozar Marković, Mark Valjente i Nemanja G. Miletić.

Što se tiče ofanzivnog dela na bokovima će zadatke imati Marko Janković i Goran Zakarić, a iza napadača Rikarda delovaće mladi reprezentativac Srbije Danilo Pantić.

Projektovan sastav: Stojković – N. R Miletić, Marković, Valjente, N. G Miletić – Zdjelar, Šćekić, Janković, Zakarić, Pantić – Rikardo.

0
0

2 Komentara

  1. Igraj bre sa dva napadaca i jednim zadnjim veznim, jer pokazalo se da se igraci zvezde pogube kad ih napadnes, videlo se to i protiv Salcburga i protiv Napolija a sto ih nisu napunili to je sad stvar srece. Iako ga nesto ne gotivim mislim da bi najbolje resenje za tog zadnjeg veznog bio Lola jer ima iskustva u ovakvim utakmicamaMozemo da ih dobijemo, samo hrabro i sto bi Djani rekao VISOKI PRESING !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Koga bre vi da napadnete. Pa vi ste u frci kad se na vas stušte Radnik i Mačva. Al dobro, verovatno ste i vi tehnički kao Salcburg ili Napoli (prvi 120 mil. drugi 495, a vi 21).

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter