3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIRKOVIĆ: Bili smo bolji večeras; MILOJEVIĆ: Nismo zadovoljni rezultatom, želeli smo više

Objavljeno: 23.09.18 u 21:54

158. po redu duel ‘večitih’ rivala završen je podelom bodova na stadionu u Humskoj.

Ekipa Partizana povela je golom Rikarda Gomeša, a Ričmond Boaći doneo je izjednačenje Crvenoj zvezdi.

Oba trenera su nakon meča pohvalila svoje igrače i naglasila da su u ovoj utakmici išli na pobedu. Prvi je govorio trener domaće ekipe Zoran Mirković koji smatra da je njegov tim zaslužio trijumf večeras.

– Želim da čestitam mom timu, bili smo bolji protivnik tokom većeg dela meča, propustili smo dosta dobrih šansi tokom ovog meča, rekao je on.

Mirković smatra da crno-beli moraju da nastave sa ovakvim partijama.

– Ova utakmica je put kojim moramo da nastavimo, moramo u nastavku šampionata da u kontinuitetu povežemo više dobrih mečeva, kako bi to dalo rezultat, zaključio je Mirković.

Milojević nije zadovoljan podelom bodova iz ovog meča.

– Nismo postojali na terenu prvo poluvreme. Kada meč počne ne možete da znate kako će da reaguju pojedini igrači. Ovo je specifična utakmica sa puno naboja. Znali smo da će se desiti neke stvari koje nas nisu iznenadile. Partizanu je pripalo prvo poluvreme, nama drugo. Mi smo ovde došli po nešto više, nismo zadovoljni rezultatom, ali to je fudbalm, rekao je strateg Crvene zvezde.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Koje drugo poluvreme ste bili bolji. Idi treneru Milojevicu na statistiku. 4: 3 sutevi od toga 2:2 u ovir i 2:1 van okvira gola. A prvo 7:2 od toga 5:1 uokvir. Jeste bili bolji jer smo manje sutali u gol ali niate bolje igrali od Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  2. MILOJEVICU priznaj da te bolji pobedio a sudija izvukao i provukao, tako to ide ali evropa ce vam pokazati gde vam je mesto veoma uskoro, spremite maramice za plakanje i sampone za kupanje, papaaaaaaaa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter