0
Domaći fudbal

FOTO: HOT SPORT

JOŠ MALO JE OSTALO DO DERBIJA: Okolina stadiona u kolapsu, sever je pun, Partizanovi navijači polako pristižu (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 23.09.18 u 18:46

Nešto malo manje od pola časa ostalo je do početka još jednog ‘večitog derbija’.

Ovo je 158. put po redu da se sastaju beogradski timovi, a na ovoj utakmici domaćin je Partizan.

Kao i obično kada se igraju utakmice ovog tipa ili neke evropske čitav grad je blokiran. Tako je i ovog puta, okolina stadiona u Humskoj bukvalno je zakrčena, a razlog je veliki broj pristalica, kao i bezbedonosno konrtola.

Najvatrenije pristalice oba tima već su zauzele svoja mesta, navijači Crvene zvezde nalaze se na severu koji je dobrano ispunjen, dok će podrška najvatrenijih pristalica crno-belih dopirati sa nekoliko strana zbog sukoba među navijačkim grupama. Jug koji važi za bazu navijača kluba iz Husmske nije potpuno ispunjen, a navijača ima i na istoku.

FOTO: HOT SPORT
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOT SPORT

 

Zbog bezbedonosnih razloga kapacitet stadiona je smanjen, a lepa vest je da do sada nije bilo nikakvih neželjenih scena i da sve protiče u najboljem redu pred ivaj derbi.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)
(Iz Humske: Petar Lazić)

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter