3
Auto Moto

FOTO: Printscreen

BORKOVIĆ ‘EKSPLODIRAO’ U MONCI: Vređali mu suprugu, a onda je Srbin demonstirao silu (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.18 u 18:40

Neverovatne scene viđene su danas u Monci, a glavni akter bio je naš TRC vozač Dušan Borković, koji je demonstrirao da nije loš u boksu.

Bil je ovo jedna od ključnih trka za Dušana Borkovića u TRC šampionatu, dobro je vozio, kontrolisao situaciju, dok ga na nesportski način nisu izbacili iz trke. Naime, Lesens je našeg šampiona isekao u jednoj krivini usled čega je na automobilu Borkovića pukla guma i za njega je to bio kraj.

Dušan nije mogao da se pomiri sa ovom nepravdom, te se tenzija prenela pored staze. Naime, došlo je prvo do verbalnog sukoba između Borkovića i Mikela Askone, a umešao se i tim ovog vozača. Dušan Borković je potom pesnicom krenuo na jednog od najglasnijih u suparničkom taboru, radilo se o ujaku gore pomenutog Askone. Srećom strtsti su se brzo smirile.

Ipak, TRC šampionat nije imao milosti prema Dušanu Borkoviću i zbog ‘pesničenja’ oduzeto mu je deset bodova.

– Posle trke sam išao da popričam sa Lesensom o ponašanju na stazi, razgovarali smo i sve se mirno završilo. Kada sam izašao iz njegovog boksa, koji se nalazi preko puta Askoninog, on me je napao verbalno jer sam ga udario pošto mi je pukla guma. Počeo sam da mu objašnjavam da ja nisam mogao da kontrolišem auto, kada me je iznenada napao i verbalno i fizički neko iz njegovog tima. Ništa mi drugo nije preostalo nego da se branim, ali se na žalost samo to vidi na snimku – rekao je Borković i nastavio:

– I posle mog odlaska je neko iz Askoninog tima nastavio da vređa moju suprugu i zatim je odgurnuo. Na svu sreću, nije je ozbiljno povredio, a ja sam kažnjen oduzimanjem jučerašnjih poena. Stvarno neshvatljivo.

Pogledajte šta se dogodilo u Monci:

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter