0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VEST KOJA RADUJE BATU MIRKOVIĆA: Partizan gubi stranca i dobija igrača više u rotaciji

Objavljeno: 22.09.18 u 16:15

Po dobijanju potrebne dokumentacije, Partizanovom treneru Zoranu Mirkoviću će biti lakše prilikom odabira tima za duele u Superligi Srbije.

Pravilo u Superligi Srbije je da među 18 odabranih igrača za meč mora biti najviše četiri strana državljanina, a u Partizanu ih ukupno trenutno ima petorica.

Zato je Partizan ušao u proces za dobijanje srpskog pasoša za crnogorskog reprezentativca Aleksandra Šćekića, piše ‘Telegraf’.

Dok Sejduba Suma nije napustio klub i otišao na pozajmicu u Makabi Haifu, a najviše je ‘trpeo’ Gabrijel Enake, Rumun koji nije mogao da pomogne čak ni kada je u prethodna dva meča Nemanja R. Miletić bio suspendovan.

Zato će, kada se ozvaniči sve oko dobijanja srpskog državljanstva za Aleksandra Šćekića, sve biti ‘otvoreno’ za trenera Mirkovića.

Klub iz Humske je, tako, primenio isti recept iz 2016. godine kada je zbog potrebnog broja stranaca izvršio isti postupak za Nebojšu Kosovića i Marka Jankovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter