0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ na ‘lisice’, može i na ‘vukove’

Objavljeno: 22.09.18 u 10:06

Prvi dan vikenda donosi dosta zanimljivih utakmica, a pokušaćemo da sa oprobanom „taktikom“ budemo uspešni uz veći rizik i mečevima iz najboljih šampionata u Evropi.

LESTER – HADERSFILD 1 (1.70)

Toplo – hladno igraju „lisice“ mada imaju solidnu ekipu za sredinu tabele, a danas im se otvara prilika da pokažu uspon pred svojim navijačima upišu novu pobedu protiv rivala koji na strani nema dobar učinak.

VOLFSBURG – FRAJBURG 1 (1.80)

Izgleda da se najbolje uči na sopstvenim greškama i od starta sezone domaćin pokazuje ozbiljnost i sakuplja bodove, tako da su na talonu još tri za koja treba da se izbore i za to poseduju kvalitet.

SAMPDORIJA – INTER 2 (2.00)

Domaćin iz Đenove je startovao furiozno što samo otežava posao gostima za koje je ovaj ispit mnogo bitan posle par kikseva, a pobeda u Ligi šampiona vratila je veru u sopstvene mogućnosti pred nastup na „Marasiju“.

HETAFE – ATLETIKO (M) 2 (1.80)

Gradski okršaj u predgrađu Madrida je veoma intresantan svake sezone i domaćin je znao da pokvari računicu komšijama, koji nemaju pravu na grešku posle slabijeg starta u Primeri.

Ukupna kvota na tiketu je 10.40.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter