0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ POSLE POBEDE NAD OLIMPIJOM: Nisam zadovoljan rezultatom, jesam borbenošću

Objavljeno: 21.09.18 u 22:51

Crvena zvezda je sa 86:60 savladala Olimpiju, ali uprkos ubedljivoj pobedi trener Milan Tomić nije zadovoljan pruženom partijom.

To je istakao na konferenciji za medije posle utakmice:

– Jedna od primedbi igračima je da ne možemo da primimo 28 poena, ne od Olimpije, već ni od koga. Igrači se čude što im sviraju faulove, a nisu agresivni… Ne možete da bude agresivni kod igrača na dva metra od njega. Nisam zadovoljan sa utakmicom, rezultat izgleda drugačije. Ali Zvezda mora da podigne nivo od prvog do 40 minuta. Evrokup je mala Evroliga, a i ABA liga je mnogo jača. Ako hoćemo nešto da uradimo moramo da budemo skocentrisani od prvog od 40. minuta, rekao je Tomić.

Što se tiče mlađih košarkaša…

– Simanić će postati igrač i biće vođa na poziciziji četiri, ali oni (mladi igrači) moraju da reaguju na terenu kao igrači… Kada pogreše da ne saginju glavu… Ima dosta igrača kojima je potrebna moja pomoć, ali i svih nas. Mora mnogo bolje da se radi.

Poruka igračima na poluvremenu je bila…

– Nijedna utakmica se ne dobija u prvoj četvrtini. Polako se gradi pobeda. Zadovoljan sam borbenošću, posebno Brankom. On je promenio ritam. A za sutra nećemo praviti skauting nego ćemo odgledati prvu četvrtinu ve utakmice. Mnogo više možemo da naučimo iz toga nego gledajući Cedevitu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter