7
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

FILIP STOJKOVIĆ: U nedelju ćemo saznati ko je bolji, sve će se videti na terenu

Objavljeno: 21.09.18 u 14:41

Desni bek Crvene zvezde svestan je koliko je upravo ovaj ‘večiti derbi’ važan za oba tima u nastavku sezone.

Stojković naglašava da u derbiju nema favorita, pa smatra da je i sada tako iako mnogi njegovom timu dodeljuju tu ulogu.

– Videćemo u nedelju ko je bolji, za sada smo mi prvi, igramo Ligu šampiona i zato ljudi pričaju da smo kvalitetniji. Ipak, derbi je specifičan i tu nema favorita, ko god je igrao zna o čemu pričam. Sve će se videti na terenu, rekao je Stojković.

Nekadašnji igrač Čukaričkog naglašava da je njegova ekipa imala dovoljno vremena da se odmori nakon meča protiv Napolija.

– Imamo dosta vremena da se odmorimo posle Napolija i spremimo za Partizan. Predstojeći meč je najbitniji u polusezoni jer je prioritet prvenstvo i odbrana titule. Sve misli su usmere ka derbiju., kazao je on.

FOTO: STARSPORT

Motivacija može biti ključna u ovakvim mečevima smatra reprezetnativac Crne Gore.

– Partizan ne može da ima veću motivaciju od nas, svi ulazimo sa 100 odsto… Prošli derbi smo mi ušli sa više želje i zato smo pobedili, očekujem da će isti ishod biti i sada u Humskoj. Sigurno je nećemo biti opušteni, šanse u derbijima su uvek 50-50… Ko bude bolje ušao i više hteo pobedu doći će do nje.

Stojković u derbijimima ima dva poraza i jednu pobedu, a kaže da je njegova ekipa dobro pripremljena.

– Pripremićemo se na najbolji način. Siguran sam da će trener Vladan Milojević tražiti od nas da budemo maksimlno skoncentrisani i sa puno naboja, završio je priču desni bek crveno-belih.

158. ‘večiti derbi’ igra se u nedelju od 19 sati na stadionu Partizana.

0
0

7 Komentara

  1. Da si vredeo ista sine sa 29 god bi igrao u evropi a ne nasu ligu jadan li si kao niko toliko si napaljen da je to strasno a nula su kao covek a i kao igrac provereno zato cuti i pokrij se usima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter