2
Evrokupovi

FOTO: PRINTSCREEN

FILIP STOJKOVIĆ: Uzeli smo bod, mogli smo više, ali i manje… (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.18 u 14:30

Zvezdina granitna odbrana izdržala je sve nalete i Napolija, te se sa razlogom može reći da je postala zaštitni znak crveno-belih.

Filip Stojković je, kao i uvek, bio odličan na evropskoj utakmici, a sinoćna protiv Napolija je zasigurno bila najveća u njegovoj karijeri. Ipak je ju je odigrao bez greške.

– Posle prvih 15 minuta naše konfuzije, posle smo ušli mnogo opuštenije u meč i odigrali odličnu evropsku utakmicu. Na kraju smo uzeli bod, a mogli smo možda i više i manje. Ne samo nas četvorica iz odbrane i Borjan, već svi igramo odlično, odbrana nam je prepoznatljiv stil. Mogu samo da budem zadovoljan što smo ostali prazne mreže.

Prezadovoljan je pojačanjima u finišu prelaznog roka, koji su se već uklopili i sinoć svi bili starteri protiv Napolija.

– Svi su odlični igrači, i Marin, i Čauš i Boćko koga znamo od ranije. Želim im da tako nastave tokom cele sezone – rekao je Stojković i okrenuo se duelu protiv Partizana.

– Spremamo se za derbi, to nam je najvažnija utakmica ove polusezone. Hvala Bogu što su svi navijači zdravi završili utakmicu – poručio je Stojković.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter