1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EMINENTNI PORTAL TVRDI: Zvezda ispred Juventusa sa Ronaldom, Reala, Sitija, Junajteda… (FOTO)

Objavljeno: 17.09.18 u 14:34

Do debija Crvene zvezde u ovom formatu Lige šampiona ostalo je još nešto manje od 31 sata, a ime crveno-belih se sve češće spominje u medijima širom Evrope.

Prvo su sinoć kladionice kvotama poprilično potcenile ekipu Vladana Milojevića, da bi jutros jedan engleski novinar ipak nešto smernijim tonom skrenuo pažnju na šampiona Srbije, a potom je i pomalo paničan tekst stigao iz Napulja, gde je istaknut uticaj navijača i partije koje Zvezda pruža pred „delijama“.

A najdalje je otišao čuveni portal „Goal“, koji je Zvezdu svrstao u sam vrh učesnika Lige šampiona, kada je u pitanju forma sa kojom crveno-beli ulaze u takmičenje.

Tako je Zvezda zauzela visoko peto mesto od 32 tima pošto je slavila na prethodnih pet mečeva u domaćem šampionatu:

– Crvena zvezda je dokazala da je bez konkurencije najjači tim elitnog ranga srpskog fudbala ove sezone, pobedivši svih sedam ligaških utakmica, uz gol razliku od +19. Nažalost po lidera šampionata, nalaze se u grupi sa Liverpulom, Pari Sen Žermenom i Napolijem, protiv kog započinju svoje takmičenje ovog utorka, stoji u opisu.

FOTO: Goal.com

Ispred Zvezde se nalaze Bajern Minhen, Pari Sen Žermen, Liverpul i na prvom mestu Barselona.

Sutrašnji rival Napoli je 21, sa tri pobede i dva poraza. Takođe, iza Zvezde su Atletiko Madrid (27), Mančester Junajted (23), Real Madrid (20), Juventus (14), Mančester Siti (11)…

Kompletnu listu možete videti ovde.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter