0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Piksi opet ostao bez bodova, nastavljena ‘klackalica’

Objavljeno: 16.09.18 u 15:37

Današnjim utakmicama spuštena je zavesa na 22. kolo Superlige Kine.

Na programu su bila dva duela, a viđeno je ukupno pet golova.

Ekipa Peking Renea izbugila je danas od Hebeija. Gosti su do vodećeg gola stigli u 20. minutu igre preko Marokanca Ajuba El Kabija. Domaća ekipa imala je veliku priliku da izjednači sa bele tačke u finišu prvog poluvremena, ali je nerpecizan bio Diop. Drugo poluvreme bilo je slično prvom, a prednost gostiju u 69. minutu duplirao je isti igrač.

Ekipa našeg stručnjaka Dragana Stojkovića Piksija nastavila je da igra kao na ‘klackalici’. Promenljiva forma dovela je do toga da u poslednjih nekoliko kola pobede, pa dožive poraz i tako u krug. Danas je bio red na poraz, a domaća ekipa povela je veoma rano, već u 10. miutu igre golom Gracijana Pelea na asistenciju Ženga. U 53. minutu do dupliranja vođstva dovodi golom Jin, ali ekipa Guangžua uspeva da umanji prednost golom Renatinja u 60. minutu. Imali su domaći priliku da ponovo odu na dva gola prednosti, ali je Tardeli bio neprecizan sa bele tačke u 72. minutu igre, pa je tako rezultat do kraja ostao nepromenjen.

SUPERLIGA KINE, 22. KOLO:

Petak:

Tijanđin Đuanđin – Dalijan Jifeng 0:1
Guangžu Evergrande – Peking Guan 1:0
Tijanđin Teda – Šangaj SIPG 2:5

Subota:

Čangčun Jatai – Guižu Rene 3:0
Čongking Lifan – Henan Žijne 1:0
Šangaj Šenhua – Đangsu Suning 1:1

Nedelja:

Peking Rene – Hebei 0:2 (0:1)
(El Kabi 20, 69)

Šangdong Lueng – Guangžu R&F 2:1 (1:0)
(Pele 10, Jin 53 – Renatinjo 60)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter